Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Covid oltottak! Mit gondolt...

Covid oltottak! Mit gondoltok arról,hogy a covid oltás tönkreteszi az immunrendszert?

Figyelt kérdés

2023. jan. 14. 12:56
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:

"Az ismerősöm pedig aki meghalt pont egy közös ismerősünk ügyelete közben halt meg, nem csak beírta, hogy covid, elhiheted… :("

Persze,elhiszem én,nyilván hit kérdése ez is.Higgy a tudományban,ne halgass az ostoba konteósra!Hányszor olvastam már...

2023. jan. 22. 13:53
 32/46 anonim ***** válasza:
95%

“Most ott tartunk,hogy az oltatlanok élik boldog,egészséges életüket,az oltottakat meg tolják a kórházba/hullaházba“

Nem tudom te hol laksz, de nálunk nem tolnak senkiket a kórházba/hullaházba, csak mert oltott volt. Egy olyan ismerősöm sincs, akik megbetegedtek volna úgy, hogy bármilyen kórházi ápolás kellett volna nekik.

Amikor beoltattuk magunkat, ti azt mondtátok 1 éven belül meghalunk. Az egyből kettő lett, idén ősszel meg már a harmadik év.

Hát igen, azóta már vagy legalább 2x megfáztam, nagyon halálos kór.

De ha a 3 éven belül mind meghalunk nem jön be, akkor majd jön az “egyszer majd lesz bajotok” szöveg. Nem mintha a vakcina előtt nem vitt volna el a rák kisgyerekeket és fiatalokat egyáltalán.

Ahogy a covid előtt esett össze a szomszédom is 35 évesen “hirtelen szívleállásban”. Csak Covid előtt ennek nem volt hírértéke. Ma már biztos mindenki azt mondaná, hogy “ótott vót, azér halt meg!!”

És egy kis statisztika.

A világon él kb 8-9 milliárd ember. Abból a 8-9 milliárdból kb 5,5 milliárd ember kapott covid elleni oltást.

Ha követjük a statisztikát, hogy a ti környezetetekben MÁR MOST hullanak az emberek, csak a háttérhatalom titkolja, akkor már a világ lakosságának oltott feléből kb fél-1 milliárd ember már most oda lenne, a többi 4 milliárd meg 1-2 éven belül kipusztulna.

Én viszont egyelőre semmi ilyen tendenciát nem látok. :) Ahogy a temetőnkben sincs túl nagy mozgás, a legutóbbi fél évben 4 embert temettek, mind a 4 fő 65 év feletti volt, és kettő már vagy 5-6 éve küzdött a rákkal, az egyik pl. be sem lett oltva.

2023. jan. 22. 13:58
 33/46 A kérdező kommentje:

32,írd még le kb. 5x,akkor biztos hihetőbb leszel.Ja,nem.Poénból fut az oltottakkal a mentő. :D :D :D

"ti azt mondtátok 1 éven belül meghalunk"

Sehol nem írtam ilyet,nice try,again! :D

De nyugi,már lehet kapni az új adagot,sőt,flú és kóvid 2 in 1 cucc is van már.Úgy vigyáznak ránk a gyógyszergyárak,hogy nem győzöm írni a köszönőleveleket.Mellesleg annyit már sikerül elismerni a holtásgyárnak is,hogy a "terjedést" nem gátolja az "oltás".Jelentsen a "terjedés" bármit is...Akkor most sok értelme volt beadatnod... :D

Én is olyan statisztikát irok neked,amilyet csak akarsz! :D

2023. jan. 22. 14:18
 34/46 anonim ***** válasza:
69%
De igen, pont, hogy a terjedést akadályozza. Minél gyengébb lefolyású a betegség, minél kevesebbet göthöl, taknyol az illető, annál kevébé tud terjedni.
2023. jan. 22. 14:53
 35/46 A kérdező kommentje:
34,szerintem ennek nézz utána,mert iszonyat nagy baromságokat írsz,már bocs.De felőlem szajkózhatod a hazugságaidat estig,ezt max. egy elmebeteg hiszi csak el.
2023. jan. 24. 20:30
 36/46 A kérdező kommentje:
34,amúgy ezt a sok ökörséget a nyunyókaképzőn sikerült elsajátítanod?Hihetetlen,hogy mennyien vagytok ráfeszülve a kovid hazugságra.
2023. jan. 24. 20:33
 37/46 anonim ***** válasza:
95%
#36 Én mondjuk azt nem értem, hogy ha te olyan rohadt biztos vagy a "tudás"odban és az oltás káros hatásaiban, akkor mit parádézol itt és érzed magad felsőbbrendűnek azoknál, akik beoltatták magukat? Az oltottak nem veszélyeztetnek téged, szóval nyugodtan élheted az életed tovább, nem érdekelsz senkit.
2023. jan. 24. 20:56
 38/46 A kérdező kommentje:
37,ezt most hogy sikerült megszülnöd?Szerintem ezt a felsőbbrendű hülyeséget csak te képzelted be.Bírom,hogy idejöttök kötekedni,aztán meg még ti sértődtök be.
2023. jan. 24. 22:19
 39/46 anonim ***** válasza:
95%

Sötét vagy, mint a vakond belső zsebe.

2023. jan. 25. 04:19
 40/46 A kérdező kommentje:
39,ez most hányadik covidita érved lesz? :D
2023. jan. 25. 11:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!