Covid oltottak! Mit gondoltok arról,hogy a covid oltás tönkreteszi az immunrendszert?
"Az ismerősöm pedig aki meghalt pont egy közös ismerősünk ügyelete közben halt meg, nem csak beírta, hogy covid, elhiheted… :("
Persze,elhiszem én,nyilván hit kérdése ez is.Higgy a tudományban,ne halgass az ostoba konteósra!Hányszor olvastam már...
“Most ott tartunk,hogy az oltatlanok élik boldog,egészséges életüket,az oltottakat meg tolják a kórházba/hullaházba“
Nem tudom te hol laksz, de nálunk nem tolnak senkiket a kórházba/hullaházba, csak mert oltott volt. Egy olyan ismerősöm sincs, akik megbetegedtek volna úgy, hogy bármilyen kórházi ápolás kellett volna nekik.
Amikor beoltattuk magunkat, ti azt mondtátok 1 éven belül meghalunk. Az egyből kettő lett, idén ősszel meg már a harmadik év.
Hát igen, azóta már vagy legalább 2x megfáztam, nagyon halálos kór.
De ha a 3 éven belül mind meghalunk nem jön be, akkor majd jön az “egyszer majd lesz bajotok” szöveg. Nem mintha a vakcina előtt nem vitt volna el a rák kisgyerekeket és fiatalokat egyáltalán.
Ahogy a covid előtt esett össze a szomszédom is 35 évesen “hirtelen szívleállásban”. Csak Covid előtt ennek nem volt hírértéke. Ma már biztos mindenki azt mondaná, hogy “ótott vót, azér halt meg!!”
És egy kis statisztika.
A világon él kb 8-9 milliárd ember. Abból a 8-9 milliárdból kb 5,5 milliárd ember kapott covid elleni oltást.
Ha követjük a statisztikát, hogy a ti környezetetekben MÁR MOST hullanak az emberek, csak a háttérhatalom titkolja, akkor már a világ lakosságának oltott feléből kb fél-1 milliárd ember már most oda lenne, a többi 4 milliárd meg 1-2 éven belül kipusztulna.
Én viszont egyelőre semmi ilyen tendenciát nem látok. :) Ahogy a temetőnkben sincs túl nagy mozgás, a legutóbbi fél évben 4 embert temettek, mind a 4 fő 65 év feletti volt, és kettő már vagy 5-6 éve küzdött a rákkal, az egyik pl. be sem lett oltva.
32,írd még le kb. 5x,akkor biztos hihetőbb leszel.Ja,nem.Poénból fut az oltottakkal a mentő. :D :D :D
"ti azt mondtátok 1 éven belül meghalunk"
Sehol nem írtam ilyet,nice try,again! :D
De nyugi,már lehet kapni az új adagot,sőt,flú és kóvid 2 in 1 cucc is van már.Úgy vigyáznak ránk a gyógyszergyárak,hogy nem győzöm írni a köszönőleveleket.Mellesleg annyit már sikerül elismerni a holtásgyárnak is,hogy a "terjedést" nem gátolja az "oltás".Jelentsen a "terjedés" bármit is...Akkor most sok értelme volt beadatnod... :D
Én is olyan statisztikát irok neked,amilyet csak akarsz! :D
Sötét vagy, mint a vakond belső zsebe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!