Mit gondoltok arról az izraeli "ötletről", hogy a koronavírus mindenkori aktuális variánsai ellen négyhavonta, azaz 4 havonta kellene oltakozni?
Szerintem őrület, és őrült ötlet! Felveszitek 4 havonta majd az oltást, ha úgy alakulna?
Ebben nincs semmi új. Aki akarja, annak meg kellene adni a lehetőséget; aki pl. augusztus elején felvette a harmadikat (pl. mert az első 2 után sem volt ellenanyagszintje, és szeretett volna valamiféle védelmet), annak már igencsak esedékes lenne a 4. is. Azért feltehetően idővel lesz jobb megoldás.
Ami engem illet, attól függne, hogy mikor venném fel, hogy hova kell / akarok menni.
#4 vagyok
Miért lettem lepontozva? A kérdésre válaszoltam. Ha egyszer én ezt gondolom, akkor miért nem releváns? Köszönöm az indoklást!
#Kérdező
Nem is gondoltam, hogy te voltál - egymagad úgyis kevés lennél ahhoz, hogy 0% legyen a válaszom. Úgy általánosságban kérdeztem, bárki is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!