Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit gondoltok arról az izraeli...

Mit gondoltok arról az izraeli "ötletről", hogy a koronavírus mindenkori aktuális variánsai ellen négyhavonta, azaz 4 havonta kellene oltakozni?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem őrület, és őrült ötlet! Felveszitek 4 havonta majd az oltást, ha úgy alakulna?

2022. jan. 11. 10:37
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
82%

Nem fogadnám el.

Még ezen az oldalon is megírtuk páran, hogy ez lesz(meg még sokminden mást is), akkor konteósnak nyílvánítottak😃. Simán vissza, kereshető, ott a dátum is.

Egy másik topikban meg azt tárgyalják, hogy melyik párt szimpatizánsai közt van a legtöbb konteós😃.

Nem tudom érted-e? Itt válnak valóra a "konteók" a koviddal kapcsolatban és akkor ezen örömködnek, hogy hülye konteós birkák, stb.

Ezeket 100%, hogy fizetik ezért. Ezt ingyen, ilyen kitartóan senki nem csinálja.

2022. jan. 11. 15:42
 22/38 anonim ***** válasza:
28%

Szerintem is sok a konteós, de sajnos senki nem fizet azért, hogy ezt gondoljam, pedig jól jönne a pénz. Hol kell jelentkezni ezért a juttatásért?

2022. jan. 11. 15:44
 23/38 A kérdező kommentje:
#17: arra nem is gondoltam. Kár, hogy a kérdés kiírása után a GyakoriKérdések.hu oldal felülete - utólag - már nem engedi módosítani a kérdést(sem annak megfogalmazását, sem azt, hogy válaszlehetőségeket adjon meg akár a kérdező, akár a válaszolók a saját helyzetükre szabva. - off: mondjuk utóbbi lehet szülne pár anomáliát, de hát arra vannak a moderátorok, akik itt a GyakoriKérdéseken is közismerten tevékenykednek.)
2022. jan. 11. 15:47
 24/38 anonim ***** válasza:
75%

“ Ja, arról lemaradtam hogy végtelen ideig kell oltani covid ellen”

Nem nehéz összerakni. 4 állítás:

1. A covid nagyon hasonlóan viselkedik mint az influenza.

2. Az influenza ellen fél évente lehet/kellene oltatni. (oltáspártiak szeretik felhozni)

3. Covid ellen addig kell folyamatosan ismételni amíg van covid. (Az izraeli ötlet is erre utal)

4. Az influenza 100 éve évente kétszer ránk tör. (Ld. 1.-2. pont, itt kezdtünk végelen ciklusba, ha ez egy program lenne)

Szóval így nem látom, hogy az életemben ez megszűnnek, még ha 100-ig élnék, akkor sem.

2022. jan. 11. 15:51
 25/38 anonim ***** válasza:
85%

A cikk szerint: "Habár az nem cél, hogy négyhavonta oltsanak, de az izraeli tapasztalatok egyelőre azt mutatják, hogy erre lenne szükség." Szóval egyelőre még tagadják, hogy ez a cél, de már belengették a rendszeres oltás szükségességét. Mivel a koronavírus a szakértők szerint nagy eséllyel örökre velünk marad, ebből következik, hogy hacsak nem változik a tudomány és a politika jelenlegi álláspontja ("csak az oltás jelent megoldást"), örökké "oltakozni" kell majd ellene.

"Izraelben már több, mint negyed millió 60 év feletti ember, legyengült immunrendszerű beteg és egészségyügyi dolgozó kapta meg a negyedik oltást. Ezután derülhet ki a gyakorlatban, hogy mekkora ennek a védőhatása." Van még valakinek kétsége, hogy kísérleteznek rajtunk?

2022. jan. 11. 18:24
 26/38 anonim ***** válasza:
58%

22-es, az hogy neked is fizessenek a bérkommentelésért, feltételezne előzetesen valamiféle intellektust, bármilyen irányba😃

Úgyhogy neked továbbra is ingyen kell csinálnod.

21#

2022. jan. 11. 18:30
 27/38 anonim ***** válasza:
35%

Tehát akik "örömködnek a hülye konteós birkákon" azoknak megvan a kellő intellektus?

2022. jan. 12. 07:26
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
Ha legalább az aktuális variáns ellen oltanának... De nem, egy olyan variáns ellen készült vakcinából kellene adatni már lassan a 4.-et, ami már lassan sehol nincs. Pedig hogy fújták az elején, hogy az mRNS vakcina hozza el a kánaánt, mert akár hetek alatt kifejleszthető az új variáns ellen. Hát nem nagyon szaggatják meg a hámot.
2022. jan. 12. 10:21
 29/38 anonim ***** válasza:
76%

28 Így van :D

Ezért olyan nevetséges az egész mert olyan oltással oltanak még mindig ami teljesen felesleges mert a wuhanira van kifejlesztve :D Az meg már hol van?

Úristen mennyi ökör :D B+ nem normálisak az emberek hogy ezt engedik

És ingyen még a tetejébe :D Nem is értem mire számítanak

Ja a nattyon veszélyes kamukron elleni oltás meg akkora készül el mire már rég vége annak is XD Hogy hiszik el ezt még mindig komoly nem értem

Okos telefon kell,okos óra kell de az eszük eltűnt mint szürke szamár a ködben :D

2022. jan. 12. 13:29
 30/38 anonim ***** válasza:
36%

Most akkor végül bebizonyosodott, hogy már nem védenek az oltások az újabb variánsok ellen? Pletykákat olvastam meg hogy kutatják, de nem találkoztam még a tanulmánnyal ami igazolná.

"Nekem mindegy", de sajnos vannak halmozottan veszélyeztetett családtagjaim, jó lenne ha kaphatnának valamit ami védi is őket.

2022. jan. 12. 13:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!