Ez lehet Kovid?

Figyelt kérdés
Pont két hónapja voltam koronás. Most fáj a torkom, és félek hogy ez is az. Ennyire rövid időn belül lehetséges?

2022. jan. 10. 19:00
 1/4 anonim ***** válasza:
25%
Amugy lehet.
2022. jan. 10. 19:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nemcsak covidvírus létezik, hanem ezerféle más is. Ha kíváncsi vagy, csinálj gyorstesztet. 2 hónap után nem hiszem, hogy az.
2022. jan. 10. 19:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet, a #2 válaszolóval nem értek egyet, ti. omikron terjed jelenleg. Gyorsteszt, neg. esetben PCR-t végeztess.
2022. jan. 10. 22:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Az elmúlt hónapokban június es januar között 9x vokt ilyenem.kapart a torkom,volt hogy lazas voltam, stb.mind8g negatív lett a tesztem. Most fura torok fajdalom volt meg faradsag illetve köhintes.

Most pozitív lettem.ferjem is ,semmi tünete. Fiam is neki eddig nem volt semmi ma 39 fokos láz.lanyom negatív

2022. jan. 20. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!