Ez lehet Kovid?
Figyelt kérdés
Pont két hónapja voltam koronás. Most fáj a torkom, és félek hogy ez is az. Ennyire rövid időn belül lehetséges?2022. jan. 10. 19:00
2/4 anonim válasza:
Nemcsak covidvírus létezik, hanem ezerféle más is. Ha kíváncsi vagy, csinálj gyorstesztet. 2 hónap után nem hiszem, hogy az.
3/4 anonim válasza:
Lehet, a #2 válaszolóval nem értek egyet, ti. omikron terjed jelenleg. Gyorsteszt, neg. esetben PCR-t végeztess.
4/4 anonim válasza:
Az elmúlt hónapokban június es januar között 9x vokt ilyenem.kapart a torkom,volt hogy lazas voltam, stb.mind8g negatív lett a tesztem. Most fura torok fajdalom volt meg faradsag illetve köhintes.
Most pozitív lettem.ferjem is ,semmi tünete. Fiam is neki eddig nem volt semmi ma 39 fokos láz.lanyom negatív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!