Ma voltam élményfürdőben. Hazaértünk,és a testemen sok piros duzzadt hólyagot láttunk meg-láb,fenék-, amelyeket már a vízben is éreztem, hogy fájnak, de itthon mégjobban. Alig bírok ülni is. Lehet a klóros víznek ehhez köze? Vagy valami fertőzés?
Figyelt kérdés
Nő vagyok. Érintésre, tapintásra is fájdalmas. Ami furcsa, hogy nem viszked. Csak fáj, ég és ronda.
Mi lehet erre a megoldás?
2020. júl. 11. 23:46
1/2 anonim válasza:
Holnap menjél el az ügyeletre, erre szteroidos krém kell; ha olyan helyen laksz, ahol van bőrgyógyászati ügyelet, akkor meg oda. Lehet klórérzékenység, de eddig nem volt ilyened?
2/2 anonim válasza:
nekem is volt ilyen, mert frissen szortelenitett labbal mentem wellnessbe. en egy kicsit varnek, kend be valamilyen bornyugtatoval, szerintem csak akkor menj az ugyeletre ha nem lesz jobb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!