Covid oltottak! Mit gondoltok arról,hogy a covid oltás tönkreteszi az immunrendszert?
Figyelt kérdés
2023. jan. 14. 12:56
A kérdező szavazást indított:
Igen,tönkreteszi az immunrendszert.
Nem,ez konteó,nem teszi tönkre az immunrendszert.
53 szavazat
1/46 anonim válasza:
Semmi bajom nem lett tőle, pedig az anti-vaxxerek megrögzötten állították, hogy minden beoltott meg fog halni 2 éven belül.
2/46 anonim válasza:
Írd le nekem ide a mechanizmusát kérlek. :) Hogyan hat egy vírus genetikai állománya az immunrendszerünkre. Várom a válaszod. :)
3/46 anonim válasza:
Köszönöm, jól vagyok. Pedig a kisfiam most kezdett oviba járni, ahonnan kb 2 hetente hoz haza valami pestist.
4/46 anonim válasza:
Én nem vagyok oltott, de sok oltott ismerősöm panaszkodik. Egyik ismerősöm anyukájának a vérnyomása lett rossz azóta (ingadozik azt hiszem), és nemrég érszűkülete is lett, kórházban ápolják. Előtte semmi baja nem volt, kifejezetten figyelt az egészségére mindig. És még rengeteg példát tudnék írni.
5/46 anonim válasza:
4
Nekem meg van 100 oltott ismerősöm, mind rokon és egyiknek sincs semmi baja.
Akkor a te példád jobb, vagy az enyém? :)
6/46 anonim válasza:
#4 Az még csak véletlenül sem fordulhat elő, hogy az ismerős anyukájánál ez a betegség mindenképp kialakult volna és semmi köze nincs az oltáshoz, ugye? :) Csak szólok, hogy betegedtek ám meg emberek már a védőoltások előtt is.
7/46 anonim válasza:
4 vagyok, én nem vitatkozni jöttem az egyből támadó agyhalottakkal, csak leírtam a tényeket.😉
8/46 anonim válasza:
#7 Az agyhalott az te vagy és senki nem támadott téged mostanáig.
9/46 anonim válasza:
Már legalább 1 éve nem divat ezen rugózni ecsém, valami más összeesküvés elméletet keressétek most már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!