Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Most, hogy tudományosan is...

Most, hogy tudományosan is bebizonyosodott, hogy a korlátozások okozták a többlethalálozást és az oltás sem ér gyakorlatilag semmit, fogják ősszel folytatni a covid cirkuszt?

Figyelt kérdés

"Átfogó tanulmányt készített a koronavírus-járvány terjedésének lassítását célzó korlátozó intézkedések hatékonyságáról a Cambridge-i székhelyű National Bureau of Economic Research (NBER) nonprofit tudományos szervezet. A kutatás során kiderült, hogy azok tagállamok, ahol drákói szigorral próbálták megfékezni a járványt, minden mutatóban rosszabbul teljesítettek. Ahol viszont alig, vagy egyáltalán nem vezettek be korlátozó intézkedéseket, lakosságarányosan kevesebben haltak meg."

[link]

"Dobson Szabolcs, gyógyszerengedélyeztetési szakértő írt egy japán tanulmány alapján arról, hogy a koronavírus-terhelés mértéke (amely a termelődött vírusok mennyiségét fejezi ki) független a beadott COVID-19 elleni oltások számától. Azon fertőzött betegeknél, akik harmadik adag oltást is kaptak, a vírusterhelés hasonló volt az oltatlan betegekéhez."

[link]

2022. ápr. 22. 16:15
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
82%
11-es, tökéletes összefoglalás.:)
2022. máj. 8. 11:32
 52/55 anonim ***** válasza:
19%
Kérdező! Semmi ilyesmi nem bizonyosodott be tudományosan, eleve hamis állítást tartalmaz a kérdésed.
2022. máj. 21. 10:11
 53/55 anonim ***** válasza:
19%
A szavazásod meg röhejes, hiszen csak azok tudnak szavazni, akik a hülyeségeiddel értenek egyet, a többiek nem.
2022. máj. 21. 10:16
 54/55 anonim ***** válasza:
29%

Kedves válaszolók! Újra előjött a génmódosítás kérdése. Aki azt állítja, hogy az mRNS oltások módosítják a génjeinket, kérem, hogy magyarázza el, hogyan. Azt is kérem, hogy ne linkeljen, hanem saját szavaival írja le. Azért, mert csak akkor hiszem el, hogy valóban megértette.

Még soha, senki ezen a fórumon nem magyarázta el ezt, csak kijelentette.

2022. máj. 21. 10:41
 55/55 anonim ***** válasza:

"Aztán jöttek az oltások, jött a védettségi kártya, az oltatlanok ki lettek tiltva bizonyos helyekről. Azt csak tudod, hogy a védettségi május 1-én átalakul oltásivá és az érvényességét QR kód alapján fogják ellenőrizni."

Kicsit élénk a fantáziája egyeseknek. 🤣

Mindegy, azért jót röhögtem, jó visszaolvasni ezeket így 2 év után. Jó sok hülye volt már akkor is.

"Azt ugye tudod, hogy a covidnak még korántsincs vége? Nem erőltetem, keresd majd vissza ezt a kérdést, mikor kezd neked is gyanús lenni a dolog."

Bár nem én voltam, akinek írtad, hogy keresse vissza a kérdést, én rátaláltam. És de, kezd nagyon gyanús lenni, hogy a covidnak vége. 😂

júl. 15. 22:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!