Most, hogy tudományosan is bebizonyosodott, hogy a korlátozások okozták a többlethalálozást és az oltás sem ér gyakorlatilag semmit, fogják ősszel folytatni a covid cirkuszt?
"Átfogó tanulmányt készített a koronavírus-járvány terjedésének lassítását célzó korlátozó intézkedések hatékonyságáról a Cambridge-i székhelyű National Bureau of Economic Research (NBER) nonprofit tudományos szervezet. A kutatás során kiderült, hogy azok tagállamok, ahol drákói szigorral próbálták megfékezni a járványt, minden mutatóban rosszabbul teljesítettek. Ahol viszont alig, vagy egyáltalán nem vezettek be korlátozó intézkedéseket, lakosságarányosan kevesebben haltak meg."
"Dobson Szabolcs, gyógyszerengedélyeztetési szakértő írt egy japán tanulmány alapján arról, hogy a koronavírus-terhelés mértéke (amely a termelődött vírusok mennyiségét fejezi ki) független a beadott COVID-19 elleni oltások számától. Azon fertőzött betegeknél, akik harmadik adag oltást is kaptak, a vírusterhelés hasonló volt az oltatlan betegekéhez."
De, nagyon unom a bugyuta ovis kommentjeidet, de hát mit tudunk tenni, hogy csak úgy ontod magadból a médiából szedett és vakon elhitt h.lyeségeid? :) Elég nagy baj ez neked, hogy ennyire hiszékeny és befolyásolhato vagy.
"Aki egy kicsit is utánanéz a dolgoknak, rájöhet, hogy Vuhan piaca helyett, a virológiai laborból származik a covid."
Kérlek tedd meg, hogy egy kicsit is utána nézel, mielőtt megint beégeted itt magad, köszi!
Én befejezem, mert úgy látom ennek sosem lesz vége.
Szerintem én elég bizonyítékot letettem az asztalra, aki akarja, ebből megérti, csak ugye ahhoz meg is kéne nézni őket. Akkor talán értelmes beszélgetés született volna ebből, nem egyoldalú. A világ nem csak Magyarországból áll, a Világkormány ötlete meg vagy ezer éves, folyamatosan csepegtetik az infókat, terelnek abba az irányba, ideje lenne rá figyelni.
Azért ezt a 3 videót még itthagyom a végére, ahogy romlik majd a helyzet, talán később képesek lesztek befogadni az információt a valóságról. A videók mindegyike szépen elmagyarázza a dolgok hátterét, a benne található összes információ Google segítségével saját szemmel is kideríthető egyébként.
További szép napot és minden jót kívánok!
"Szerintem én elég bizonyítékot letettem az asztalra, aki akarja, ebből megérti, csak ugye ahhoz meg is kéne nézni őket"
Azt akarod mondani, hogy, szerinted egy videóban elhangzott dolog attól igaz lesz, hogy megnézzük? Ezért nézel te olyanokat, amiről már egy óvodás is megmondja, hogy kamu sz.r, de te még el is hiszed a tartalmát? :D
te jó ég
A tényeket nem lehet letagadni, legfeljebb a lencsét lehet cserélni, amelyen át az ember nézi őket.
Jodi Lynn Picoult
Ez így van, kár hogy te semmilyen tényt nem tudsz írni, mert csak te hiszed azt, hogy tény, mivel tanulatlanként mindent elhiszel.
Lencse csere helyett javasolnám a továbbtanulást, talán megfelelő alaptudás birtokában nem hinnél el vakon mindent, amit a tv-ben látsz
#37 Egy vakcina előállítása 10-15 évet igénybe vehet. A minimum az akárhogy nézzük, 9 év. Nem az előállítás tart ennyi ideig, hanem a fázisok. A fázisok célja a mellékhatások, reakciók, védelem kialakulásának mértéke, védelem idejének meghatározása, kell-e megerősítő oltás stb. A fázisokat felgyorsítani nem lehet, se pénzzel, se több virológussal, mert időben mérik.
Pfizer hivatalos, magyar oldala:
Az Mrns vakcina meg új technológiával készül. Persze, tudom, meglévő volt covid előtt is, de soha nem hozták forgalomba, semmilyen ilyen technológiás oltás nem volt ezelőtt forgalomban és ha kicsit utána nézel, máris kiderül, hogy miért. Ami még poén az egészben, ha utánanézel az Mrns oltások működésének (fentebb linkelt egyik videóban el van magyarázva), akkor te is láthatod, hogy ez bizony akárhogy is nézzük, ez génmódosításnak számít. Nem vagyok segghülye, ponthogy nem hiszek el minden szart, amit elém raknak. Én nem mindegybenblogot, meg tv-t nézek, hanem olyan hivatalos forrásokat, mint pl a Pfizer oldala.
mRNS oltás génmódosításnak számít?
Nem éppen. Benne van a nevében hogy mRNS-oltás, nem DNS-oltás. Be sem jut a sejtmagba az oltásban lévő mRNS így semmilyen módon nem módosíthatja a géneket. Eleve az mRNS-nek nincs olyan funkciója, hogy dns-t megváltoztassa. Egyszerűen csak a vírus tüskefehérjéjének genetikai információját tartalmazza, amit miután átadott a sejtnek, le is bomlik.
A videát, youtube-ot és egyéb videó-megosztó oldalakat, ahova bárki feltölthet bármilyen random sz@rt, azért ne kezeljük már hivatalos forrásként. Főleg úgy, hogy akinek nem maradt ki a középiskolai biológia tananyagból a genetika fejezete, magától is rájön, hogy nincs valóságalapja az állításnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!