Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Most, hogy tudományosan is...

Most, hogy tudományosan is bebizonyosodott, hogy a korlátozások okozták a többlethalálozást és az oltás sem ér gyakorlatilag semmit, fogják ősszel folytatni a covid cirkuszt?

Figyelt kérdés

"Átfogó tanulmányt készített a koronavírus-járvány terjedésének lassítását célzó korlátozó intézkedések hatékonyságáról a Cambridge-i székhelyű National Bureau of Economic Research (NBER) nonprofit tudományos szervezet. A kutatás során kiderült, hogy azok tagállamok, ahol drákói szigorral próbálták megfékezni a járványt, minden mutatóban rosszabbul teljesítettek. Ahol viszont alig, vagy egyáltalán nem vezettek be korlátozó intézkedéseket, lakosságarányosan kevesebben haltak meg."

[link]

"Dobson Szabolcs, gyógyszerengedélyeztetési szakértő írt egy japán tanulmány alapján arról, hogy a koronavírus-terhelés mértéke (amely a termelődött vírusok mennyiségét fejezi ki) független a beadott COVID-19 elleni oltások számától. Azon fertőzött betegeknél, akik harmadik adag oltást is kaptak, a vírusterhelés hasonló volt az oltatlan betegekéhez."

[link]

2022. ápr. 22. 16:15
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
59%
Ne a biosznál ragadj le, azt is feleslegesen ismételgeted. Én a Great Resetről beszélek, a covid származásáról, a tényekről.
2022. ápr. 23. 08:23
 22/55 anonim ***** válasza:
28%
Nem, te a médiában fellelhető ostoba tévhiteket ismételgeted csak, mivel nincs elegendő alaptudásod, hogy felmérd, mit lehet elhinni és mit nem, ezért mindent benyalsz butuska :)
2022. ápr. 23. 09:25
 23/55 anonim ***** válasza:
30%
#22 Szerintem nem ismételgetek semmit. Viszont te még mindig nem vagy konkrét. Melyik részét tartod tévhitnek a válaszaimban? Vitya interjúi, World Economic Forum létezése, Klaus Schwab kapcsolatai és létezése, Új világrend nemzetközi konferencia 2015-ből, a covid eredete, a német parlamenti ülés...?
2022. ápr. 23. 09:54
 24/55 anonim ***** válasza:
15%
Amit a 3 oldalon keresztül összehadováltál, hagyj ne másolgassam már ki neked egyesével, elég ezeket az ostobaságokat egyszer látni. Szerintem a politizálást se erőltesd, ez a vityázád meg nyunyókázás már sejtet egyfajta értelmi intellgenciát…
2022. ápr. 23. 11:00
 25/55 anonim ***** válasza:
72%

#24 Van az a szint, ami már számomra kellemetlen, ha a "vitapartnerem" érdemben nem tud felszólalni. Te is tudod, hogy nem azért nem ragadsz ki semmit, meg nem akarod többször látni, mert ostobaság minden, amit írtam.

Az intelligencia szint meg mióta mutatkozik meg abban, hogy becézed-e az embereket, vagy akár az állatokat? Ennyiből legközelebb úgy írom majd, hogy Orbán Viktor Mihány, Müller Cecília Györgyi és szuperintelligencia leszek...

Ne nevettess már kérlek, üres mondataid vannak és mégcsak nem is a témáról. Ennek így értelme nincs.

2022. ápr. 23. 11:56
 26/55 anonim ***** válasza:
91%
szeptembertől kemény világ lesz én kiélvezem az életet
2022. ápr. 23. 12:37
 27/55 anonim ***** válasza:
15%

Valóban nincs, ezért mondtam már az elején, hogy veled senki sem fog leállni vitatkozni a témáról, mert virít a firkálmányaidból, hogy nem értesz hozzá, az alap intelligencia hiányzik és csak erre a sértődött támadó stílusra vagy képes :)

Egy nappal ezelőtt is ugyanitt tartottál, csak akkor még a személyeskedős kártyát próbáltad kijátszani, sikertelenül. Egy mondatot sem tudtál bemásolni, ami az lett volna. Mindketten tudjuk miért.

Most kezded ezt a fordított logikát, miután senki sem állt le veled vitázni, hogy te nem állsz le senkivel vitázni :D

Micsoda egyedi és ötletes, ja bocs, nem ide.

Hát barátom, ezt még gyakorolnod kell, mert az egy dolog, hogy nincs meg az alap tudásod valamihez amihez hozzá akarsz szólni, de a vitakultúrád is a béka s.gge alatt van

2022. ápr. 23. 12:46
 28/55 anonim ***** válasza:
74%
#27 Csűrheted-csavarhatod, a dokog akkor sem változik. Én nem támadok, nem vitázok, nem sértegetlek, ha nem tűnt volna fel, értelmes beszélgetést kezdeményeztem, te pedig nem tudsz hozzászólni a témához. Nem fordított logikázok, nem játszom meg magam, nem csinálok semmit. Leírtam a tényeket, ennyi történt. Nem az én saram, ha az elmúlt 2,5 évben lemaradtál a tájékozódásban.
2022. ápr. 23. 13:55
 29/55 anonim ***** válasza:
15%
Làtom nem tudsz elszakadni a demagóg dumáktól :) azokat a tényeket, amiket itt puffogtatsz, az általános iskolai biosz könyvben megcáfolják, less csak bele nyugodtan, sosem késő tanulni. Ismétlem, az érvek nélküli duma, még akkor is, ha ezzel az ócska fordított logikával adod elő, továbbra is írtó gáz, szerintem hagyj fel vele, mert iszonyat komolytalannak és bugyutának hat. Csak egy jó tanács
2022. ápr. 23. 14:01
 30/55 anonim ***** válasza:
69%

#29 Nem unod még? Köze nincs ennek a biológiához... Aki egy kicsit is utánanéz a dolgoknak, rájöhet, hogy Vuhan piaca helyett, a virológiai laborból származik a covid. Ott koronavírusokkal kísérleteztek, sőt, Amerika dollármilliókkal támogatta a vírus fertőzőbbé tételét, ami 96-97%-ban egyezik a coviddal. Erről linkeltem egyébként.

Ha véletlen laborszökevény lett volna, a virológiai labor durván számon lett volna kérve. Azonnal kutatni kezdék volna az eredetét és nem ússza meg senki a börtönbüntetést. Tehát szándékos volt, ezért fogták egy denevérre/tobzoskára a vírus eredetét, ahelyett, hogy a labort vizsgálták volna ki.

A figyelem eltereléses módszer mindigis tökéletes fegyvere volt a politikának és minden egyébnek. A világon minden embert korlátozni, terelgetni tudnak, így döntenek a fejünk felett az életünkről, a jogainkról, hivatkozva a covidra. Hozzászoktatnak az engedelmességhez, nem lázadhatsz, nem gondolkozhatsz másképp, mint ahogy ők akarják. Hozzászoktatnak a folyamatos kontrollhoz, ellenőrzéshez. Mindez nem a covid miatt történik. A covid csak egy eszköz. A World Economic Forum/Világgazasági Fórum 2017-es promó videójában szemléltette, hogy 2030-ra milyen lesz az élet. 2019 őszén (közvetlenül a covid megjelenése előtt), Event 201 elnevezésű koronavírus pandémiás szimulációt tartottak. Kivesézték, hogy egy esetleges világjárvány kitörése esetén hogyan tudják korlátozni, megszorítani és birkaként terelni az emberiséget, társadalmat, abba az irányba, amibe ők akarják.

Aztán Kínában, micsoda véletlen, megjelent egy új vírus, elkezdett terjedni a covid és világjárvány lett belőle.

Klaus Schwab, a World Economic Forum alapítója és elnöke 2020-ban kijelentette, hogy a covid egy új lehetőséget ad az újrakezdésre, ezért elindítják a "Great Reset" programot, ami átformálja a világot. Erről könyvet is írt, illetve minden évben nemzetközi konferenciát tartanak, utána lehet nézni.

A Great Reset célja a digitalizáció, 4.ipari forradalom, fosszilis energiák megszüntetése, készpénz eltörlése, magántulajdon eltörlése, teljes társadalmi reform és kontroll.

2022. ápr. 23. 15:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!