Most, hogy tudományosan is bebizonyosodott, hogy a korlátozások okozták a többlethalálozást és az oltás sem ér gyakorlatilag semmit, fogják ősszel folytatni a covid cirkuszt?
"Átfogó tanulmányt készített a koronavírus-járvány terjedésének lassítását célzó korlátozó intézkedések hatékonyságáról a Cambridge-i székhelyű National Bureau of Economic Research (NBER) nonprofit tudományos szervezet. A kutatás során kiderült, hogy azok tagállamok, ahol drákói szigorral próbálták megfékezni a járványt, minden mutatóban rosszabbul teljesítettek. Ahol viszont alig, vagy egyáltalán nem vezettek be korlátozó intézkedéseket, lakosságarányosan kevesebben haltak meg."
"Dobson Szabolcs, gyógyszerengedélyeztetési szakértő írt egy japán tanulmány alapján arról, hogy a koronavírus-terhelés mértéke (amely a termelődött vírusok mennyiségét fejezi ki) független a beadott COVID-19 elleni oltások számától. Azon fertőzött betegeknél, akik harmadik adag oltást is kaptak, a vírusterhelés hasonló volt az oltatlan betegekéhez."
Kedves trollok! Lepontozás helyett szívesen várom, hogy kifejtitek mi nem úgy van, ahogy leírtam.
Ja, hogy az már nem megy? Akkor biztos nagyon értetek a témához!
Be kell jól tépni az a véleményem :D
Nagyon helyes!😊
44 te most oltástálib vagy vagy oltásellenes?
csak hogy tudjam likeot adjak vagy dislikeot
#39 Személyes kedvencem, mindig megkapom, hogy a videómegosztók így, meg úgy. Ha David Attenborough egyik dokufilmjét linkelem be neked, az is hiteltelenné válik, a benne lévő összes forrással együtt, mert fent van youtube-on, videán? Vagy esetleg a Monopoly-s csávó nem szimpi, mert nem Attenborough bácsi narrálja ezt a dokufilmet? Tim Gielen (Monopoly) egy random ember, olyan mint te vagy én. A különbség csupán annyi, hogy ő folyamatosan kutat, tájékozódik, én kutattam/kutatok, így találtam rá, te pedig abszolút nem kutattál, legalábbis e téren nem, így minden, amit írok vadiúj információ számodra, amit nehéz feldolgoznod, ezért inkább próbálsz hülyének beállítani. Én ezt megértem és nem húzom fel magam rajta, direkt próbálok úgy írni minden választ, hogy érthető is legyen. De egyszerűen nincs se időm, se energiám arra, hogy mindent leírjak folyamatosan kisregényben, mert ezt röviden nem lehet. Ez az utolsó válaszom itt, ennél a kérdésnél. Aki akarja hasznosítja és felfogja az infókat, aki nem, az nem. Nem az én forrásom rossz, ha még azzal sem vagy tisztában, hogy az mrns oltás hogy működik valójában. Arról sem én tehetek, hogy az is új infó, hogy a covid ugyanolyan mesterséges vírus, akárcsak a H1N1 és bizony céllal lettek létrehozva. Mindkét dokufilm az elejétől a végéig tele van hiteles forrásokkal. Ha nem akarod megnézni a dokufilmeket, vagy bármi mást, amit linkeltem/linkelek hát ne tedd. Saját magad is bepötyögheted Google-be, pl az Event 201-et, sk megnézheted az iparágak felépülését, gyógyszeriparág felépülését, bizonyos ágazatok támogatóit, hogyan épül fel a WHO, FDA, WEF stb. Ez van bennük, ezt foglalják össze, folyamatosan mutatva, mondva a forrásokat. Ez a dokumentumfilmek lényege. Számomra így időpocsékolás, ha feleslegesen teszek ide bármit, mert meg sem nézed. A covid meg az oltások csak eszközök, a cél a Great Reset. Utolsó próba, mutatok még valamit, hátha így érthetőbb lesz az összefüggés és megérted. Ha nem, hát nem.
Tehát, a WEF (és az elit) célja a Great Reset, a Great Reset célja meg a 4.ipari forradalom, digitalizáció, készpénz eltörlése, magántulajdon eltörlése, teljes társadalmi reform és kontroll stb. A covid ehhez úgy kapcsolódik, hogy kellett valami, az egész Földet érintő probléma, ami csődbe viszi a gazdaságot és irányíthatóvá teszi a társadalmat. Gondoljunk csak a kezdetekre covid terén, folyamatos félelemkeltés, korlátozások, kijárási tilalmak, vagy szimplán a maszkhasználat. Semmi sem véletlen. Aztán jöttek az oltások, jött a védettségi kártya, az oltatlanok ki lettek tiltva bizonyos helyekről. Azt csak tudod, hogy a védettségi május 1-én átalakul oltásivá és az érvényességét QR kód alapján fogják ellenőrizni. Azért itthagyok egy linket:
Ez szintén tovább fog fejlődni, ezt követi majd a digitális azonosító, ami már létező dolog. Az ID2020 chipje micsoda véletlen, pont e célt szolgálja, kiegészítve azzal, hogy mindent magába foglal majd, az oltásoktól kezdve, a személyin át, a bankkártyáig. Chipeket amúgy már évek óta használnak ilyen célra, nincs szükség telefonra, pénztárcára, sőt, lényegében kocsikulcsként is funkcionálnak. Erről most nem linkelek, ha nem baj, tényleg régóta van, létező dolog. Szóval, ott tartottunk, hogy digitális személyazonosság/identitás lesz. Az ID2020 nem egy kis akármi, alapító és támogató partnerei többek közt: Gavi, Microsoft, Rockefeller Fundation, Facebook, MasterCard.
És akkor kanyarodjunk vissza a WEF-hez, Great Resethez, miszerint több okból is szükség van a digitális identitásra.
Utolsó linkemben többekközt Vitya, akarom mondani Orbán Viktor Mihály miniszterelnök úr és Yuval Noah Harari (Schwab főtanácsadója) ismertetik a dolgot.
46-os Linkelhetsz te akármit mert aki nem akarja látni a valóságot hidd el nem is fogja hanem csak a maga kis világában el van és azt hiszi minden fsza minden jó közben pedig készülődik a csodálatos új világ.Amiből mint mindig a kis ember fog szívni mint a torkos borzika :D
Nem értik meg míg meg nem tapasztalják a szomorú valóságot tehát megvárják míg megtörténik és aztán sírnak.Csak már túl késő lesz és miattuk szív mindenki mert ők alszanak:P
Te ezt a sok szarságot magadtól írod, vagy mondja neked valaki?
Mutass nekem valós bizonyítékokat (legalább 2-t), hogy a H1N1 minden kétséget kizárólag az ember műve. Nem valami random professzor dumája érdekel (akikről mindig kiderül, hogy vagy a saját bizniszüket promózzák vagy egyszerűen tényleg sík hülyék).
" Azt csak tudod, hogy a védettségi május 1-én átalakul oltásivá és az érvényességét QR kód alapján fogják ellenőrizni. Azért itthagyok egy linket"
Azt ugye tudod, hogy lassan 2 hónapja SEHOVA nem kérik a védettségit, igaz? :D
Menjetek, rettegjetek a zsidóktól, sorostól és a great resettől, ez való az ilyen 0 IQ-val rendelkező egysejtűeknek.
#48 Marc Van Ranst (belga közegészségügyi orvos, Katholieke Universiteit Leuven és a Rega Orvosi Kutatóintézet virológiai professzora, influenza járvány felkészülési tervező, covid közegészségügyi kockázatelemző és a Coronavírus Tudományos bizottság tagja) Chatham House-i előadása megfelel, ahol saját maga magyarázza el, hogy hogyan csapta be a teljes belga lakosságot? Megtettem egyébként, a Monopoly-ban megtalálod.
Azt ugye tudod, hogy a covidnak még korántsincs vége? Nem erőltetem, keresd majd vissza ezt a kérdést, mikor kezd neked is gyanús lenni a dolog. További szép estét kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!