Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Most, hogy tudományosan is...

Most, hogy tudományosan is bebizonyosodott, hogy a korlátozások okozták a többlethalálozást és az oltás sem ér gyakorlatilag semmit, fogják ősszel folytatni a covid cirkuszt?

Figyelt kérdés

"Átfogó tanulmányt készített a koronavírus-járvány terjedésének lassítását célzó korlátozó intézkedések hatékonyságáról a Cambridge-i székhelyű National Bureau of Economic Research (NBER) nonprofit tudományos szervezet. A kutatás során kiderült, hogy azok tagállamok, ahol drákói szigorral próbálták megfékezni a járványt, minden mutatóban rosszabbul teljesítettek. Ahol viszont alig, vagy egyáltalán nem vezettek be korlátozó intézkedéseket, lakosságarányosan kevesebben haltak meg."

[link]

"Dobson Szabolcs, gyógyszerengedélyeztetési szakértő írt egy japán tanulmány alapján arról, hogy a koronavírus-terhelés mértéke (amely a termelődött vírusok mennyiségét fejezi ki) független a beadott COVID-19 elleni oltások számától. Azon fertőzött betegeknél, akik harmadik adag oltást is kaptak, a vírusterhelés hasonló volt az oltatlan betegekéhez."

[link]

2022. ápr. 22. 16:15
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
61%

#9 Egy dolgot jegyezz meg. A személyeskedés a gyengeség jele. Ha nem tudsz cáfolni, nem tudsz érdemben hozzászólni a témához, hát ne tedd, nem kötelező. De legalább ne mutasd ki személyeskedéssel, hogy elbuktál, mert az rád nézve ciki, nem rám. Konkrétan engem igazolsz ezzel.

Egy kis vicces szösszenetet itthagyok még. Magadra ne vedd, én nem személyeskedem. További szép estét kívánok!

"A covid-vallás alaptételei:

- A vírus a természet ajándéka, denevértől származik, nem a Vuhani virológiai laborból, ahol koronavírusokkal kísérleteztek.

- Amerika ugyan dollármilliókkal támogatta a vírus fertőzőbbé tételét, ami 96-97%-ban egyezik a covid19-el, de nem ugyanaz a 2 vírus és semmi rosszat nem akartak ezzel.

- Az egész emberiséget óvni akarják a 1% halálozási rátájú vírustól, jót akarnak nekünk, meg akarnak menteni.

- A korlátozások jók és szükségesek. Igaz, hogy többmilliárd ember elveszíti a munkáját, megélhetését, otthonát, de legalább nem terhelik le az egészségügyet és a társadalmi felelősség vállalásban részt vesznek. Felelőtlen, aki nem áldozza fel mindenét a vírus leküzdéséért.

- A gyógyszergyárak marketingesei mindig igazat mondanak.

- A tévében mindig igazat mondanak.

- Ha nyakkendős beszél, az duplán igaz.

- Ha fehér köpeny is van rajta, akkor triplán igaz.

- Ha valamit nagyon sokszor elismételnek, az csakis igaz lehet.

- Aki 10 évig ügyesen magolt, az mindent jobban tud annál, aki gondolkodik.

- Nem lehetséges, hogy egy orvos a karrierje, presztízse, pénze érdekében helytelenül cselekszik.

- Ha a szakértő az 1-2 héttel azelőtti állításával ellentmondóan nyilatkozik, akkor természetesen mindkét állítás tökéletesen igaz.

- A Facebook és a Google csak azért cenzúráz minden ellenvéleményt, mert az szükségszerűen hazugság.

- A hivatalos álláspont szent és mindig tökéletesen egyezik az igazsággal.

- Akinek a hivatalos állásponttól eltérő véleménye van, az gonosz terrorista.

- Aki eddig 100-szor bizonyítottan hazudott (pl. Pfizer), az 101.-re biztosan nem fog.

- Ha valami 100-ból 100-szor nem működött (bármelyik járványintézkedés), az 101.-re biztosan működni fog.

- A világ és az országok vezetői mindannyian jóságos, emberbarát, önfeláldozó emberek.

- A fő covidisták (Bill Gates, Mark Zuckerberg, Klaus Schwab, Henry Kissinger, Reuters, Google, New York Times, stb...) pláne.

- A gyógyszergyárak fő tulajdonosait és részvényeseit nem érdekli a profit.

- A Great Reset nem létezik, sőt, a World Economic Forum sem.

- Leküzdjük a vírust és vissza fogunk térni a régi életünkhöz. Hiába jelentette ki többször is Klaus Schwab, a nemlétező WEF alapítója az ellenkezőjét, én tudom, hogy így lesz, csak oltsa be magát mindenki.

- Bármilyen, pár hónap alatt összerakott kísérleti lötty tökéletesen biztonságos, a rövid és hosszútávú mellékhatások kizártak.

- Akinek oltás után mellékhatás lépett fel, tartós baja lett, vagy meghalt, kizárt, hogy az oltás okozta.

- Aki viszont covid halottként lett elkönyvelve, az a covidba halt bele, mégha végstádiumú rákos volt, akkor is.

- Ha valaki dollár-milliókkal támogat szervezeteket (pl. Bill Gates -> WHO), médiacégeket, politikusokat, az nem vár el ellenszolgáltatást cserébe.

- A kutatók és tudósok mind erkölcsileg feddhetetlen zsenik, akik soha sem veszik figyelembe a kutatást szponzorálók érdekeit, illetve bármikor eldobják a karrierjüket és fizetésüket az igazságért.

- Immunrendszer márpedig nem létezik, régen köztudottan senki nem érte meg az ivarérett kort.

- Az emberi szervezet nem életképes, kizárólag mesterséges kémiai anyagokkal lehet működtetni.

- Az oltás működik, mi sem bizonyítja jobban, minthogy nyakunkon a 6.hullám.

Ha a fentiekben nem hiszel, akkor tömeggyilkos, tudománytagadó, eretnek, vírustagadó, laposföld hívő, oltásellenes terrorista vagy, és miattad kell szanaszét oltottan üldögélnem otthon három maszkban és vegyvédelmi ruhában!"

2022. ápr. 22. 21:22
 12/55 anonim ***** válasza:
32%

11-es,pont erre a hisztire gondoltam, mikor nincs érv és nen tud mit reagálni a delikvens, jön a hazudozás és a terelés :)

Te is tudod gondolom,hogy a személyeskedés teljesen mást jelent és a kommentemben gyakorlatilag semmi sem volt az,de muszáj volt valamit ideböfögni, mikora covid-témában csúnyán besültél és máshogy nem tudod megvédeni magad :)

2022. ápr. 22. 21:42
 13/55 anonim ***** válasza:
28%
#12 A 9."kommented" gyakorlatilag értelmetlen volt, meg ez is. Hogy sültem volna már be a covid témában, ha nincs mit cáfolnod? 😄 Tudok még linkelni, írni bőven dolgokat, de mégcsak nem is arról beszélsz, tereled a témát személyeskedésbe. Mégegyszer írom, a személyeskedés a gyengeség jele, akár megérted, akár nem. Magyarul te sültél bele.
2022. ápr. 22. 22:04
 14/55 anonim ***** válasza:
28%

“Te vagy a h.lye, nem, te vagy az”

Ennyire futja? :)

“Hogy sültem volna már be a covid témában, ha nincs mit cáfolnod? “

Hat igen, aki semmilyen tudományos cikket nem képes elolvasni, csak vakon elhiszi, amit a bovli weboldalakon olvas és a tv-ben lát, attól nehéz lenne elvárni, hogy értelmezze a saját kommentjeit.

Ne várd, hogy itt bárki leálljon veled tudományos vitát folytatni és bármit is megcáfoljon a röhejesen dedós firkálmányodból, az önmagában is adja magát, ezért is égték be de nagyon csúnyán :)

Ezt a személyeskedős maszlagot igazán elengedhetnéd, már elsőre sem jött be, találj ki valami újat, ahogy a többi ostobenkó gyakorikerdeses troll szokta pl. köss bele a helyesírásba minden egyes félregépelésnél, kezd el mondogatni, hogy én akkor vagyok kutató, mikor te az angol hercegnő ésatöbbi rendkívül kreatív és egyedi megnyilvánulás

2022. ápr. 22. 22:21
 15/55 anonim ***** válasza:
75%

7.

Mára gyakorlatilag konszenzus van abban, hogy a "digitális oktatás" nagyon nagy károkat okozott, a gyerekek sokkal gyengébben teljesítenek, a kicsik nem tudnak olvasni, írni (Hogyan is tudnának, az normális, hogy notebook előtt ül úgy, hogy a betűket sem ismeri?). Leginkább azzal, hogy nem is volt semmilyen oktatás. Az iskolások meg ugyanúgy elkapták a 2 év alatt, legfeljebb máskor, úgyhogy ilyen szempontból ez teljesen mindegy volt.

2022. ápr. 22. 22:46
 16/55 anonim ***** válasza:
38%

Hagyd ezt a nyomorékot, én már régebben vitáztam vele, linkelhetsz neki bármilyen tudományos cikket, folyóiratot, statisztikát stb. az “kamu” “tudósok is tévednek” “annak hiszek amit látok”. Ennyit tud felhozni, ráadásul azt állítja, hogy természettudományos diplomája van XD.

2022. ápr. 22. 23:20
 17/55 anonim ***** válasza:
19%

#14 El se olvasom, ez ismét eltér a témától, csak személyeskedés.

#16 Miből gondolod, hogy egy anonim, név és arc nélküli fórumon pont velem eszmecseréztél erről? Valakivel összekeversz. Én nem mindenegybenbologpontut linkelek, hanem többek közt a World Economic Forum hivatalos oldalát, parlamenti emberek beszédét a témáról stb. Én sosem mondom semmire, hogy kamu, érvelek, cáfolok, meg azt sem mondom, hogy a tudósok is tévedhetnek és nincs diplomám sem. Szóval ez nem jött be. Hiába akarsz hülyének beállítani.

De most komolyan... Személyeskedés helyett nem beszélhetnénk inkább az adott témáról?

2022. ápr. 22. 23:39
 18/55 anonim ***** válasza:
0%

Gondolom nem tudsz egy mondatot se kiragadni, ami személyeskedés, de azért harmadjára adod elő ezt a gáz dumát :)

hihetetlen butuska vagy

2022. ápr. 22. 23:49
 19/55 anonim ***** válasza:
91%
#18 Szerintem nem én tértem el a témától... Vissza kanyarodhatunk, vagy nem tudtok mit hozzáfűzni, cáfolni?
2022. ápr. 22. 23:58
 20/55 anonim ***** válasza:
0%
Mégis mit akarsz, mit cáfoljunk meg neked? Elég lenne kinyitnod a biosz könyvet, saját magad cáfolnád meg
2022. ápr. 23. 06:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!