Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hepatitis jarvany van?

Hepatitis jarvany van?

Figyelt kérdés

Mult heten elkezdett fajni a jobb bordam alatt, epeholyag gyulladasnak tunt, mivel kovem nincsen.

Olyan 4/10 erossegu szuro erzes, nem is tudtam dolgozni.

Az orvos megnyomkodott, azt mondja, hogy ez nem epeholyag problema.Ultrahangon nem lattak semmit. Verbol kimutattak enyhe gyulladas jeleit.

Szerintem a májam faj, egyszer feher volt a széklet is.

Az orvos azt mondta hogy mostanában többen is jottek ilyen panasszal, van aki lázas is volt es be is sargultak.

Véletlenül összefogott az en beutalommal egy masik ember papírjait is, es en megkerestem az illetőt es neki pl. hepatitis A fertőzés lett a történet vége.

Voltam a sürgősségin is es ott is azt mondtak hogy volt több gyanús eset is.

Itt tartunk 2022-ben? Amikor mindenki literszamra nyomkodja a kezfertotlenitot?

2022. márc. 26. 21:11
 1/4 anonim ***** válasza:
38%
A sok Google doktor....
2022. márc. 26. 21:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hepatitis jarvany van?

Valahol biztos. Itt, most, Magyarországon nincs.

A járvány definíciója rém egyszerű. Járvány akkor van, ha a járványügyi hatóság azt mondja, hogy van. Most meg ugye nem mondja, tehát nincs.

2022. márc. 26. 22:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Mi lett végül, kérdezp?

amúgy gyerekek körében van most valami gyanús hepatitis világjárványszerűség, pont március óta.

2022. ápr. 29. 12:01
 4/4 A kérdező kommentje:

az lett, hogy az orvos szerint csak begyulladt az izom a bordáim között

vagy begyulladt a rekeszizom

2 db ultrahangon, vérvételen nem észleltek semmit

két hétig jól voltam, utána megint elkezdett fájni de most oldalt és tényleg csak egy ponton és idegesítően ég, és nyomásra fáj.

Két hétig fájogatott, most leállt, de cserébe van gyomortájéki fájdalom, főként mozgásra, étkezéssel nem függ össze.

igazából ez a világos széklet meg a bordafájdalom hát nem is tudom hogy függ össze, főleg hogy zsíros ételek sem vágnak haza.

2022. ápr. 29. 14:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!