Beoltassam magam? Vagy más alternatíva?
Kimennék 4 hétre diákként Németországba dolgozni. Viszont sok negatívumot hallottam az oltásról. Pl hogy belehaltak, autoimmunt kaptak stb. Kicsit félek.
Asztmás vagyok. Szerintetek? Mi tévő legyek?
Vagy esetleg lenne más megoldás?
"58as látszik, hogy mennyi elfojtott düh és harag van benned, mert nem tudsz itt meggyőzni senkit sem. :'( :'( Gondolom a közmédiából tájékozódsz, és mindennap reszketve, tűkön ülve várod a híreket."
Látom érveket nem tudsz felhozni, jön a sablon gyk-s szöveg :) Szánalom :) Nem, itt te tájékozódsz a bulvárból, én kutatóként ebben dolgozom veled ellentétben ;)
Persze persze, parázz csak egy kis szuritól és terjeszt azt, hogy a Föld lapos
"én kutatóként ebben dolgozom veled ellentétben ;)"
Akkor ennyi erővel én meg rakéta mérnök vagyok a NASA-nál.. :D
"Látom érveket nem tudsz felhozni, jön a sablon gyk-s szöveg :) Szánalom :) Nem, itt te tájékozódsz a bulvárból, én kutatóként ebben dolgozom veled ellentétben ;)"
Bulvárlapok is szerintem mossák az emberek agyát és butítják őket. Szerintem inkább te olvasol ilyeneket.
Kutatóként? Max 'latrina' pucoló a kutatóintézetben, ahol ebédszünetben hallasz 1-2 értelmes beszélgetés foszlányt, aztán próbálod magadat előadni a gyakorin :D
Ennyire futja? :D gyerünk, nyomassatok végig az összes gyk-s klisét, amikor érv nincs és beégtetek a mondókátokba :)
Hajra, várjuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!