Kimennék 4 hétre diákként Németországba dolgozni. Viszont sok negatívumot hallottam az oltásról. Pl hogy belehaltak, autoimmunt kaptak stb. Kicsit félek.
Még mindig van, aki elhiszi a kamu cikkeket és nem oltatta be magát? Azta
2022. febr. 12. 08:56
2/67 anonim válasza:
Még mindig van, aki elhiszi, hogy ez az oltás bármire is jó? Azta
2022. febr. 12. 08:57
3/67 anonim válasza:
Csak emiatt biztos nem oltatnám be magamat.
2022. febr. 12. 09:01
4/67 anonim válasza:
Még mindig van olyan, aki azt hiszi okosabb az orvosoknál, kutatóknal mert elolvasott pár index cikket? Azta
2022. febr. 12. 09:01
5/67 anonim válasza:
En beoltattam magam mar reg es meg elek, ahogy az osszes tobbi ismerosom es csaladtagom is. Oltasban nalunk senki nem halt meg, koronaban viszont annal inkabb sajnos.
Ez hogy függ össze az oltással? Oltás nélkül nem lehet külföldön dolgozni?
2022. febr. 12. 09:02
7/67 anonim válasza:
Ne oltasd be magad ezekkel a sz*rokkal csak emiatt
Ha nem dolgozhatsz enelkul akkor meg ne menj
2022. febr. 12. 09:08
8/67 A kérdező kommentje:
Hát. Miért? Lehet oltás és védettségi igazolvány nélkül utazgatni?
És ne haragudjatok. Rohadtul nem ilyen válaszokat vártam.
De gondolhattam volna, hogy egy ilyen kérdést nem lehet gyűlölköző, gúnyolódó válaszok nélkül feltenni. Azt viszont nem gondoltam volna,hogy csak ilyen fog jönni. Gratu. Ügyes érett emberek vagytok
2022. febr. 12. 09:08
9/67 anonim válasza:
Ja negativ teszttel beengednek Nemetbe de elotte tudakold meg hogy dolgozhatsz e a lotty nelkul
Avagy anelkul lehet mar sz*rni se lehet ott kinn azt nem tudom
Szerintem munkahelye valogatja mint itt de nagyreszt tuti kerik bar ertelme 0
2022. febr. 12. 09:10
10/67 anonim válasza:
Beoltathatod magad, ha akarod, de közel sem számít annyit az oltás, mint be van harangozva. Pont leszarom mit mondanak a főorvosok, magas pozícióban lévő virulótusok. Nem hiába vannak ott, ahol. A gyógyszeriparban túl sok a pénz. Ha kell, ha nem kell, akkor is tukmálják rád a tablettáikat. Ha egyértelműen azt látnám, hogy van értelme az oltásnak, akkor már rég beadattam volna. Több száz oltatlan ismerősöm van. Köztük idős tüdő -és szívbeteg is. Simán túléltük a covidot kórház nélkül. Érdekes módon eddig jó volt a szerzett immunitás, pár hónapja kezdtek azon pattogni, hogy nem mindegy honnan van elegendő antitested. Össze-vissza dumálnak, nem hitelesek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!