Beoltassam magam? Vagy más alternatíva?
Kimennék 4 hétre diákként Németországba dolgozni. Viszont sok negatívumot hallottam az oltásról. Pl hogy belehaltak, autoimmunt kaptak stb. Kicsit félek.
Asztmás vagyok. Szerintetek? Mi tévő legyek?
Vagy esetleg lenne más megoldás?
Ja 20-as így van! :D
Nem tudom mire számított de most tényleg nem rosszból
Kapott olyan választ is hogy oltasson mert az a szent grál olyat is hogy ne
Neki kell eldönteni nem nekünk random idegeneknek
Mi leírtuk mit gondolunk erről,ennyi
Olyan lett ez az egész oltás és covid mint egy vallás azon röhögök pedig inkább siralmas🤦♂️
Egy munkahely sem kötelezhet, mivel maga az oltás egészségügyön kívül NEM kötelező , EGYENLŐRE!
De cserébe ingyenes a teszt.
Pár hónapja újra ingyenes a teszt, minden városrészben van pár tesztközpont (konténerek), de készülj fel rá hogy naponta kell majd új tesztet csináltatnod mert a legtöbb helyen a tömegközlekedésen is kér(hét)ik, sok boltba stb pedig az oltatlan felnőttek be se mehetnek (nem tudom hogy hány éves vagy)...
Én amúgy a helyedben az orvosoddal beszélném át első sorban, főleg hogy írod hogy asztmás vagy.
26-os: Nem csak az egészségügyben, a közigazgatásban is kötelező a kísérleti lötty. Engem pár nap múlva küldenek el fizetés nélküli szabira, mert nem leszek kísérleti nyúl.
Én mondjuk a tesztet sem próbálnám, mert azzal is bejuttatnak káros anyagokat a szervezetbe (+ DNS-mintádat is begyűjtik), de mindenki szabadon eldöntheti, hogy odadobja-e a maffiózóknak a testét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!