Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Beoltassam magam? Vagy más...

Beoltassam magam? Vagy más alternatíva?

Figyelt kérdés

Kimennék 4 hétre diákként Németországba dolgozni. Viszont sok negatívumot hallottam az oltásról. Pl hogy belehaltak, autoimmunt kaptak stb. Kicsit félek.

Asztmás vagyok. Szerintetek? Mi tévő legyek?

Vagy esetleg lenne más megoldás?

2022. febr. 12. 08:52
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
79%

Ja 20-as így van! :D

Nem tudom mire számított de most tényleg nem rosszból

Kapott olyan választ is hogy oltasson mert az a szent grál olyat is hogy ne

Neki kell eldönteni nem nekünk random idegeneknek

Mi leírtuk mit gondolunk erről,ennyi

Olyan lett ez az egész oltás és covid mint egy vallás azon röhögök pedig inkább siralmas🤦‍♂️

2022. febr. 12. 12:05
 22/67 anonim ***** válasza:
90%
Nemetbe negatív teszttel utazhatsz, illetve az egészségügyön kívül mindenhol dolgozhatsz oltás nélkül egy negatív teszttel. Mindenhol van teszt centrum , és ingyenes a gyors teszt, illetve a munkahelyeken is van rá lehetőség, csak akkor hamarabb kell beérni!
2022. febr. 12. 12:08
 23/67 anonim ***** válasza:
75%
U.i.: ilyen válaszra számított a kérdező. Utolsó előtti voltam…
2022. febr. 12. 12:09
 24/67 anonim ***** válasza:
100%
A negatív tesztet én is írtam és azt is hogy a munkahelyen kell megbeszélni ennyi a sztori
2022. febr. 12. 12:10
 25/67 A kérdező kommentje:
Ha nem tűnt volna fel #24 egyszerre írtuk a kommentet. Sajnálom, hogy sértettnek érzed magad. Akinek nem inge...
2022. febr. 12. 14:44
 26/67 anonim ***** válasza:
84%

Egy munkahely sem kötelezhet, mivel maga az oltás egészségügyön kívül NEM kötelező , EGYENLŐRE!

De cserébe ingyenes a teszt.

2022. febr. 12. 14:52
 27/67 anonim ***** válasza:
22%

Pár hónapja újra ingyenes a teszt, minden városrészben van pár tesztközpont (konténerek), de készülj fel rá hogy naponta kell majd új tesztet csináltatnod mert a legtöbb helyen a tömegközlekedésen is kér(hét)ik, sok boltba stb pedig az oltatlan felnőttek be se mehetnek (nem tudom hogy hány éves vagy)...

Én amúgy a helyedben az orvosoddal beszélném át első sorban, főleg hogy írod hogy asztmás vagy.

2022. febr. 12. 19:02
 28/67 anonim ***** válasza:
77%
Amíg bármi más lehetőséged van, addig ne oltasd magad.
2022. febr. 13. 15:09
 29/67 anonim ***** válasza:
59%

26-os: Nem csak az egészségügyben, a közigazgatásban is kötelező a kísérleti lötty. Engem pár nap múlva küldenek el fizetés nélküli szabira, mert nem leszek kísérleti nyúl.

Én mondjuk a tesztet sem próbálnám, mert azzal is bejuttatnak káros anyagokat a szervezetbe (+ DNS-mintádat is begyűjtik), de mindenki szabadon eldöntheti, hogy odadobja-e a maffiózóknak a testét.

2022. febr. 13. 15:10
 30/67 anonim ***** válasza:
17%
😂😂😂😂😂😂 juj itolso
2022. febr. 13. 15:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!