Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Beoltassam magam? Vagy más...

Beoltassam magam? Vagy más alternatíva?

Figyelt kérdés

Kimennék 4 hétre diákként Németországba dolgozni. Viszont sok negatívumot hallottam az oltásról. Pl hogy belehaltak, autoimmunt kaptak stb. Kicsit félek.

Asztmás vagyok. Szerintetek? Mi tévő legyek?

Vagy esetleg lenne más megoldás?

2022. febr. 12. 08:52
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
21%
Hihetetlen, hogy mennyire butak az emberek :( lsd. a 29-est
2022. febr. 13. 15:24
 32/67 anonim ***** válasza:
80%

Rokonom oltás után strokot kapott, amikor a párja panaszt tett az orvosoknál elhajtották a francba, a panaszával.

A gyógyszermaffia pénzt nyomott a kormányoknak, ezért van ez a nagy hiszti. Valamint a kormányoknak is minden gondja megoldódott a coviddal, pl.: baj van a mezőgazdasággal, kormány válasza: covid van, nem tudunk ezzel foglalkozni.

2022. febr. 14. 09:24
 33/67 anonim ***** válasza:
15%
Oltás után mennyivel? Gondolom orvosi papirod nincs róla, hogy attól lett stroke-ja, csak a falusi paraszt logikáddal gondolod azt, hogy van összefüggés meg mert a "tívíbe asztat monták"
2022. febr. 14. 09:29
 34/67 anonim ***** válasza:
2022. febr. 14. 16:01
 35/67 anonim ***** válasza:
13%
Beöltözök én is mindjárt a laborköpenyembe és monoton hangon felveszek egy videót, amin b.romságokat mondom mindenféle tudományos alátámasztás nélkül, és röhögök a markomban, hogy az ilyen életképtelen ostoba emberek, mint amilyen a 34-es is, gondolkodás nélkül beveszik :D
2022. febr. 14. 16:12
 36/67 anonim ***** válasza:
7%

Hagyd a fenébe, ezek az oltásellenes konteósok pont olyan fanatikusok mint a laposföldesek, az ufómániások és a többi agyament. A valódi tudományos tények nem érdeklik őket, csakis az álláspontjuk védelme. Amiről valahol legbelül ők is tudják, hogy mennyire ingatag lábakon áll (vagy általában inkább semmilyenen), ezért jobb híján abban találnak önigazolást, hogy a legbénább kamuvideókat is gondolkodás nélkül beveszik, osztják meg egymás között és rettegnek valami épp aktuálisan kikiáltott mumustól.

Mivel a világkepük nem valós tényeken alapul, és nem racionalitáson, így meggyőzni sem lehet őket. Legfeljebb majd idővel leesik nekik milyen hülyeségeket nyaltak be, amikor évtizedek múlva is vígan élnek és virulnak az oltottak is. Addig is rájuk kell hagyni.

2022. febr. 14. 17:49
 37/67 anonim ***** válasza:
80%
Tessék?? Emberek, ébresztő!!! Míg nem késő!! 2 oltás után soha többé harmadik!!! Teljesen ráment az ízületeimre az oltás mellékhatása, előtte soha nem volt ilyen jellegű problémám!!! Anyósom 70+ újra női vérzéssel küzd... Megrendíthetetlen oltáspárti volt, egészen addig, míg a saját testét nem vitte vásárra...most már belátja, valami más a célja ennek az egésznek, visszacsinálná, de nem tudja. Orvosról orvosra visszük a nejemmel, az orvosok csak szétteszik kezüket, és az oltásra gyanakodnak...kössz! Valószínűleg műtét lesz a vége, szégyen, hogy ezt kell megérni egy idős hölgynek. Én magam miatt adattam be, munkahely nem kötelezett rá. De ha tehetném visszacsinálnám. És az sem igaz, amiért az oltatlanokat bántják, hogy ők tartják fennt a járványt. Valójában az oltottak, mert ameddig sorba állunk az újabb oltásokért, addig jön a következő, következő, következő. Amit ennyire erőltetnek, abban bűzlik valami, és ingyen sajt csak az egérfogóban van!
2022. febr. 14. 21:13
 38/67 anonim ***** válasza:
33%
Szívemből szóltál utolsó!
2022. febr. 14. 22:04
 39/67 anonim ***** válasza:
76%
2022. febr. 14. 22:26
 40/67 anonim ***** válasza:
87%

17-eske, teljesen igazad van, a 16-oska válaszomban nem megfeleöen írtam a véleményemet. Valóban nem beteg leszel, hanem könnyebben beteg lehetsz. Egyébként itt a válasz, csak gugli ngybácsit kell kérdezni, ha már a gépnél ülünk.

Beutazás Németországaba tippelni és már itt is van a szabályzat:

[link]

2022. febr. 14. 22:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!