Beoltassam magam? Vagy más alternatíva?
Kimennék 4 hétre diákként Németországba dolgozni. Viszont sok negatívumot hallottam az oltásról. Pl hogy belehaltak, autoimmunt kaptak stb. Kicsit félek.
Asztmás vagyok. Szerintetek? Mi tévő legyek?
Vagy esetleg lenne más megoldás?
Rokonom oltás után strokot kapott, amikor a párja panaszt tett az orvosoknál elhajtották a francba, a panaszával.
A gyógyszermaffia pénzt nyomott a kormányoknak, ezért van ez a nagy hiszti. Valamint a kormányoknak is minden gondja megoldódott a coviddal, pl.: baj van a mezőgazdasággal, kormány válasza: covid van, nem tudunk ezzel foglalkozni.
https://www.youtube.com/watch?v=YIshUCuReC8&ab_channel=Alexi..
02:55 től. Ez tudományos tény.
Hagyd a fenébe, ezek az oltásellenes konteósok pont olyan fanatikusok mint a laposföldesek, az ufómániások és a többi agyament. A valódi tudományos tények nem érdeklik őket, csakis az álláspontjuk védelme. Amiről valahol legbelül ők is tudják, hogy mennyire ingatag lábakon áll (vagy általában inkább semmilyenen), ezért jobb híján abban találnak önigazolást, hogy a legbénább kamuvideókat is gondolkodás nélkül beveszik, osztják meg egymás között és rettegnek valami épp aktuálisan kikiáltott mumustól.
Mivel a világkepük nem valós tényeken alapul, és nem racionalitáson, így meggyőzni sem lehet őket. Legfeljebb majd idővel leesik nekik milyen hülyeségeket nyaltak be, amikor évtizedek múlva is vígan élnek és virulnak az oltottak is. Addig is rájuk kell hagyni.
17-eske, teljesen igazad van, a 16-oska válaszomban nem megfeleöen írtam a véleményemet. Valóban nem beteg leszel, hanem könnyebben beteg lehetsz. Egyébként itt a válasz, csak gugli ngybácsit kell kérdezni, ha már a gépnél ülünk.
Beutazás Németországaba tippelni és már itt is van a szabályzat:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!