Beoltassam magam? Vagy más alternatíva?
Kimennék 4 hétre diákként Németországba dolgozni. Viszont sok negatívumot hallottam az oltásról. Pl hogy belehaltak, autoimmunt kaptak stb. Kicsit félek.
Asztmás vagyok. Szerintetek? Mi tévő legyek?
Vagy esetleg lenne más megoldás?
41, 42: Csak szólok, hogy az izületi gyulladás és fájdalom a leggyakoribb bejelentett mellékhatás a VAERS-ben a koronavírus elleni oltásokkal kapcsolatban (több mint 71.000 eset). De ha ez kevés, itt van pár orvosi publikáció ilyen esetekről.
Dél-Korea, Astra Zeneca oltás: [link]
"However, we could find several cases with similar musculoskeletal symptoms in a relatively short time period of time through a hospital-based active surveillance system. Further studies are needed to determine whether cytokine activation was caused by adenoviral vector, SARS-CoV-2 spike protein, or other vaccine components."
Sputnik, Kazahsztán: [link]
Pfizer: [link]
Sinovac, Törökország: [link]
CoronaVac, Kína: [link]
Ez csak néhány a sok közül. Elég ennyi bizonyíték arra, hogy az oltás utáni izületi gyulladás létező jelenség (ami gyakoribb, mint az anafilaxiás sokk, a trombózis és a szívizomgyulladás)?
43-as vagyok, nem én írtam a 37. kommentet. Én csak utánanéztem, és szerintem teljesen hihető, amit írt az izületi problémákról. Tudom, teljesen felesleges nektek bármilyen forrást linkelni, nem is vártam más reakciót.
"Bizonyíték és érv nélkül vitatkozni" - te még értelmesen vitatkozni sem tudsz, csak sértegetni másokat.
És ha tényleg kiderül, hogy inkább egészségtelen a vakcina mint használ, ki fogja felelősségre vonni az elitet?
A vírus először egészségügyi kérdés volt, aztán politikai lett, most már az IMFnek köszönhetően pénzügyi. Ez megint félelemkeltő irány.
Az a baj, hogy ha most visszavesznek, eltelik 5-10 év, a legtöbben elfelejtik az egészet. Egyesek jól keresnek a vakcinán, mások meghalnak ebben a hypeban, és minden megy tovább.
Sokan nem értik, hogy az immunrendszer sem pár hét/hónap alatt épül le ettől a kotyvaléktól. Egy egészséges immunrendszernek lehet belekerül több évbe is.
Na és tényleg nem ér semmit sem ez a lötyi, több ismerősöm 3 oltás után is padlóra került a covidtól, na de majd a negyedik talán már működni fog. (ja nem.) Azt is megfigyeltem, akik oltottak, kb havonta benyelnek vmit. Akkor hogy is van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!