Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Covid SOS segítséget kérek!...

Covid SOS segítséget kérek! Többi lent (?)

Figyelt kérdés

Három pfizer oltáson vagyok túl. Február elején elkaptam a covidot PCR igazolta. Magas hőmérséklet, láz, gyengeség, szédülés, zsibbad lábak és alkarok köhögés és torokfqjdalom torokirritáció, fejfájás és 91 oxigenszaturáció, 40es pulzus.

Beszedtem egy doboz farivipavirt, két doboz antibiotikumot, apranax, mydeton, pulmicort spray és medrol steroidok. Ambroxol kohogesre és frontin mert nem bírok aludni már.

Mit tudok még tenni? Két vállra fektetett a betegség. Aki túlélte hogy sikerült??

2022. febr. 10. 22:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Rengeteg C és D-vitamin, tea, víz, ACC. Időnként Algopyrin, orrspray, mentolos légzéskönnyítő, lándzsás útifű, Sinupret drazsé. A friss levegő segített az alvásban, ill. teafaolajos vizet párologtattam. A véroxigén szintemmel nem volt gond, a köhögés sokáig elhúzódott. Ha ez a sok egyéb, amit beszedtél nem segít, keress egy lelkiismeretes dokit. Jobbulást kívánok!
2022. febr. 10. 22:46
 2/14 anonim ***** válasza:
78%

Azt kell tenni, amit az 1-es ír. Nagyon sok felesleges gyógyszert beszedtél. A nemzetközi irányelvek szerint ez mind felesleges és káros: farivipavir, antibiotikum, apranax, mydeton, pulmicort, medrol, frontin

Ha a vitaminok és a pihenés nem segít, akkor kórházba kell menni. Lehet pl. hogy tüdőembóliád van, és akkor vérhigítót kell szedni. De ez csak a kórházban derül ki.

[link]

2022. febr. 10. 23:08
 3/14 anonim ***** válasza:
83%
Jó őő ha nem volt tüdőgyulladásod akkor azért az antibiótikum elhamarkodott volt, mert vírusra az nem jó. Magasdózisú D vitamin zsiradékkal kísérve (mondjuk ebéd után) naponta magasabb adag c vitamin, szelén tabletta, lizin tabletta, tea, sok sok alvás...Igazából nem tudok mit mondani, ez pocsék volt, d etúléltük, de kell kis türelem is, illetve hogy csaka zt vedd be am itényleg hasznos.
2022. febr. 10. 23:41
 4/14 simad ***** válasza:
46%
Kórházba ne menj, hamar kicsinálnak.
2022. febr. 11. 04:03
 5/14 anonim ***** válasza:
71%

Szedj máriatövist (szilimarin), mert a májadat jól leterhelted a sok gyógyszerrel. A köhögésre jó a hagyamahéjtea és egyéb gyógyteák (kakukkfű, lándzsás útifű, bodzavirágzat), eukaliptusz illóolaj párologtatása (én alvás előtt a párnám mellé egy zsepire teszek pár cseppet, tisztítja a légutakat). Torokfájásra szopogató tabletta, nyers gyömbér, nekünk a fekete Negro is jól bevált. Ha eddig nem szedtél vitaminokat, akkor C, D vitamin, cink, B-komplex ajánlott. A lázat csak akkor csillapítsd, ha nagyon magas.

Ha nagyon rosszul vagy (pl. légzési nehézség), beszélj a háziorvosoddal vagy ha nem elérhető, hívd fel az ügyeletet.

2022. febr. 11. 08:16
 6/14 anonim ***** válasza:
79%
Minek vettél be antibiotikumot? :D Semmi értelme nem volt.
2022. febr. 11. 11:15
 7/14 A kérdező kommentje:
Baktériumok felulfertozodtem
2022. febr. 11. 12:15
 8/14 simad ***** válasza:
88%
Ja csak az antibiotikum a hasznos baktériumokat is öli főnök.
2022. febr. 11. 12:18
 9/14 Prokopf ***** válasza:
51%
Csinálj új PCR-t (ne gyors tesztet!), és antigén tesztet is. Lehet influenzás vagy, és ha igen, akkor az ellen kellene védekezned (lehetőleg természet
2022. febr. 11. 17:39
 10/14 Prokopf ***** válasza:
100%

Bocs, a telóm.

Ha nem (tehát valóban covidos vagy), akkor gondolkozz el azon valóban szükséged van -e további oltásokra (főleg pfizerre), vagy inkább adsz az immunrendszerednek (ami valójában a szervezet genetikai kommunikációjának védelmi funkciókkal is kiegészített központi rendszere - lásd. majd IEFE) egy utolsó esélyt.

Szerintem a teljhatalom totális felelősséggel jár együtt. Ezért két indokom van arra, hogy részemről nem kívánok kormányzati ciklus hosszabbítást:

1. Oltás előtti negatív teszt kihagyása

2. Oltás utáni ajánlott karanténról való tájékoztatás elmulasztása

Ez negyvenezer hazatársam életébe került. Pedig felismeréséhez elég lett volna a józan paraszti ész. A szakmai dumát meg meghagyom a "hozzá- és melléértőknek".

2022. febr. 11. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!