Hatalmas pattanásom nõtt? Segítséget kérek.
Figyelt kérdés
Na a szitu az hogy iskolában volt 9 órám
Amúgy 17 éves vagyok fiú
És mikor leültem a kádba akkor érzem hogy nemnem birok leülni
Gondoltam elnyomhattam sok üléstõl
De másnapra kissé fehér lett ezért gondolom hogy pattanás
Nem tudom hogy nõtt ilyen nagyra egyegy nap alatt
Kb akkora mint egy kindertojás kupak 35% a
Úgy 1/3ad a
Nem tudom mit tegyek, kissé parázok
Tudtok segíteni?
Mit tegyek?
2019. szept. 6. 22:09
1/4 anonim válasza:
Semmit. Majd elmúlik. Nekem is nőtt ilyen hatalmas pattanás a seggemre. Nem is egyszer. Jó volt vele biciklizni.
2/4 anonim válasza:
Ha nem a magától való elmúlást szeretnéd választani akkor áztasd meleg vízben, amíg nem lesz puhább a bőr és nyomd ki. Esetleg fogsz egy tűt és beáztatod alkoholba vagy öngyùjtóval átmelegíted,hogy steril legyen a melegvízes áztatás után picit megszúrod kinyomod/kifakad, ezt követően fertőtlenítés többször is. Bár ezt annyira nem ajánlom mert ,ha nem pattanás vagy nem hozzáférhető semennyire akkor inkább nem ér kockázatot az egész.
3/4 anonim válasza:
Jóddal kenegesd be többször, lehet pár nap alatt leviszi, de ha rosszabbodik, bepirosodik, akkor sebészet.
4/4 anonim válasza:
A pattanások így előzhetők meg:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!