Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit tapasztaltál a környezeted...

Mit tapasztaltál a környezetedben? Az oltott, vagy az oltatlan ismerőseidet viselte meg jobban a Covid?

Figyelt kérdés
Itt is sokan írják hogy az oltott ismerőseiket jobban ledönti és mivel én is ezt tapasztalom az ismerősi körömben, így gondoltam indítok egy szavazást hogy mi jön ki.
2022. febr. 9. 09:44
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
71%
Aki szerint egy vírusos fertőzést egy lapon lehet említeni a rákkal, azt nem is lehet meggyőzni..
2022. febr. 10. 09:17
 32/50 anonim ***** válasza:
0%

"Aki szerint egy vírusos fertőzést egy lapon lehet említeni a rákkal, azt nem is lehet meggyőzni.."

Hát nem, de ahogy látom te meg egy megrögzött oltásfanatikus vagy, aki nem lát tovább az orránál.

Nem mellékesen megjegyzem, hogy a szavazásból látszik, hogy mennyire nagyon működik az oltás.

2022. febr. 10. 09:23
 33/50 anonim ***** válasza:
70%
27: a rák nem fertőző
2022. febr. 10. 09:32
 34/50 anonim ***** válasza:
73%

#32-es Igazából te hoztál fel ide egy statisztikát, amiből nem értem, hogy mi köze annak a számnak az oltás hatásosságához/hatástalanságához , de hogy amúgy sincs értelme a másik adatokkal hasonlítani, mert azok nem fertőző betegségek..

Ami a szavazást illeti nem tekinthető jónak (annak ellenére is, hogy jelenleg éppen az oltottak viseli meg kevésbe, igaz kevéssel) , mert nem tudni:

- az oltáshoz képest mikor lettek betegek?

- milyen oltást kaptak?

- milyen korcsoportba / rizikó csoportba tartoznak?

Kb mintha a járóbot hatástalan lenne, mert az azt használók nagyobb eséllyel esnek el, mint aki nem használja..

Hmm , de kik használják?

2022. febr. 10. 10:35
 35/50 anonim ***** válasza:
40%

#34: a járóbot rossz hasonlat, mikor hallottál ilyet?

- A járóbot megvéd az eleséstől

- Két járóbot egy életre megvéd az eleséstől

- Najó nem véd meg, de másokat nem löksz fel, mikor esel, és nem esel akkorát

- Najó ha 3 botot viszel már tényleg nem fogsz elesni

- A gyereked is járjon bottal, hogy te ne ess el

- Csak bottal mehetsz futóversenyre

- Ha futár vagy, és 3 bottal jársz, megszűnik a munkaviszonyod

2022. febr. 10. 10:43
 36/50 anonim ***** válasza:
80%
*nem 3 bottal jársz
2022. febr. 10. 10:43
 37/50 anonim ***** válasza:
23%

Bár nem hozzám céloztad, de:

Ok. Kell egy idő mire elvileg kialakul a védettség, már ha kialakul persze bármi is.

- milyen oltást kaptak?

Ennek mindegynek kéne lenni de mivel egyik covid vakcina gyengébben muzsikál, mint a másik, így ez sem mindegy.

- milyen korcsoportba / rizikó csoportba tartoznak?

Az előző két kérdésedből fakadóan pont az lenne a lényeg, hogy az oltással elkerülhető legyen a súlyos lefolyás (ami nem feltétlenül csak halállal jár).

Mivel sem a fertőződést, sem annak terjesztését nem akadályozza meg vagy annak esélyeit sem redukálja az oltás, plusz a súlyos lefolyás ellen sincs semmi garancia (meg persze 4 havonta kellene lassan egy-egy újabb "booster"), így nem tekinthető hatásosnak szerintem a vakcina.

De tekintsünk el a fertőzés "elkapásától" és a terjesztéstől. Ha ezeket nem vesszük figyelembe csak azt, hogy a súlyos lefolyás elkerülését garantálja, akkor is sz*rul szerepel az összes covid vakcina.

Az oltás mellékhatásait (nem oltási reakcióról beszélek) meg inkább ne is firtassuk, mert akkor még jobban a hatástalanság felé dől a képzeletbeli mérleg nyelve.

2022. febr. 10. 10:44
 38/50 anonim ***** válasza:
65%

"Ami a szavazást illeti nem tekinthető jónak (annak ellenére is, hogy jelenleg éppen az oltottak viseli meg kevésbe, igaz kevéssel) , mert nem tudni:

- milyen oltást kaptak?

- milyen korcsoportba / rizikó csoportba tartoznak?"

Szerencsére az oltásfanatikusok már kihalófélben vannak, mert csak a legfanatikusabb hiszi el a nyilvánvaló hazugságokat, a számok makacs tények, nem jön ki a matek, úgy át letettek b@szva, ahogy illik, egyre nyilvánvalóbb. Persze a hit az fontos, én a helyedben beszúratnám az 5. oltást is rögtön.

Amúgy amikor leírod ezeket a hülyeségeket, te hallod magad?

Ha kicsit visszaolvasol a 24-es kezdte statisztikai adatokkal, én csak egy kicsit megetettem, hogy érezze a törődést.

2022. febr. 10. 10:45
 39/50 anonim ***** válasza:
72%

#37 vagyok:

A járóbotos példád pedig irreleváns. Az oltásfanatikusok szeretnek párhuzamot vonni a covid és minden más között, de úgy, hogy egyáltalán nincs logika mögötte.

2022. febr. 10. 10:45
 40/50 anonim ***** válasza:
66%

A KSH statisztikában nem volt semmi az oltott/nem oltottra nézve, ezért nem értem minek írod oda..

Ez mutat valamit. (9.oldal)

[link]

2022. febr. 10. 11:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!