Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit tapasztaltál a környezeted...

Mit tapasztaltál a környezetedben? Az oltott, vagy az oltatlan ismerőseidet viselte meg jobban a Covid?

Figyelt kérdés
Itt is sokan írják hogy az oltott ismerőseiket jobban ledönti és mivel én is ezt tapasztalom az ismerősi körömben, így gondoltam indítok egy szavazást hogy mi jön ki.
2022. febr. 9. 09:44
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
100%

#3-as Laylah

Korban fiatalabbak vagy idősebbek a főnökeid és kb hány évvel?

2022. febr. 9. 10:40
 12/50 anonim ***** válasza:
96%
Oltatlanként egynap láz, + egy nap gyengeség. Oltott kollégáim betegebbek voltak.
2022. febr. 9. 10:50
 13/50 anonim válasza:
12%
fuh menyi oltatlan idiotak
2022. febr. 9. 11:01
 14/50 Laylah ***** válasza:
96%
11.: 10-15 évvel idősebbek, alapbetegség nélkül. Sőt, egészségesebbek mint én, alapvetően.
2022. febr. 9. 11:04
 15/50 anonim ***** válasza:
63%

"fuh menyi oltatlan idiotak"

Gratulálok a tartalmas hozzászólásodhoz! :D Majd rájössz ki az idióta. :)

2022. febr. 9. 11:04
 16/50 anonim ***** válasza:
70%

Nem értem, hogy mi értelme van ennek az összehasonlításnak, teljesen objektív. Na, nekem nincs olyan ismerősöm aki nem oltatta be magát, szóval tessék, igen, ők is eltudják kapni, de ezt tudtuk is.

Milyen tünetekkel vészelták át? Hát, egyikőjük sem halt meg, ez biztos, lélegeztetőig sem jutottak el. Egy volt közülük több, mint 3 hétig beteg, de ő már 65 éves. Ő is meggyógyult. Ez kb 10 ember így rögtön mellettem, nem a facebookon hallottam. De nyilván nem tudom, hogy ha nem lettek volna oltottak, akkor mi történik velük.

Azt tudom, hogy amikor még nem volt oltás, egészen fiatalok is lélegeztetőn voltak és meg is haltak. Én mostanában ilyet nem tapasztaltam.

2022. febr. 9. 11:19
 17/50 anonim ***** válasza:
75%

#16: "Azt tudom, hogy amikor még nem volt oltás, egészen fiatalok is lélegeztetőn voltak és meg is haltak"

De ezt is a körülötted levő 10 emberből? Vagy ez már a tv-ben hallottam facebookon olvastam kategória?

2022. febr. 9. 11:38
 18/50 anonim ***** válasza:
82%
Teljesen random az egész.
2022. febr. 9. 11:41
 19/50 anonim ***** válasza:
72%

17

Jól van, igazad van. Akkor azok hazugságok voltak, kamuból haltak meg, meg a riportokban is csak viccől mondták, hogy kórházban feküdtek lélegeztetőn és azt hitték meghalnak.

Most boldog vagy, ugye?

2022. febr. 9. 12:21
 20/50 anonim ***** válasza:
61%
#19: látom sikerült megfogni a lényeget.
2022. febr. 9. 12:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!