Mit tapasztaltál a környezetedben? Az oltott, vagy az oltatlan ismerőseidet viselte meg jobban a Covid?
#3-as Laylah
Korban fiatalabbak vagy idősebbek a főnökeid és kb hány évvel?
"fuh menyi oltatlan idiotak"
Gratulálok a tartalmas hozzászólásodhoz! :D Majd rájössz ki az idióta. :)
Nem értem, hogy mi értelme van ennek az összehasonlításnak, teljesen objektív. Na, nekem nincs olyan ismerősöm aki nem oltatta be magát, szóval tessék, igen, ők is eltudják kapni, de ezt tudtuk is.
Milyen tünetekkel vészelták át? Hát, egyikőjük sem halt meg, ez biztos, lélegeztetőig sem jutottak el. Egy volt közülük több, mint 3 hétig beteg, de ő már 65 éves. Ő is meggyógyult. Ez kb 10 ember így rögtön mellettem, nem a facebookon hallottam. De nyilván nem tudom, hogy ha nem lettek volna oltottak, akkor mi történik velük.
Azt tudom, hogy amikor még nem volt oltás, egészen fiatalok is lélegeztetőn voltak és meg is haltak. Én mostanában ilyet nem tapasztaltam.
#16: "Azt tudom, hogy amikor még nem volt oltás, egészen fiatalok is lélegeztetőn voltak és meg is haltak"
De ezt is a körülötted levő 10 emberből? Vagy ez már a tv-ben hallottam facebookon olvastam kategória?
17
Jól van, igazad van. Akkor azok hazugságok voltak, kamuból haltak meg, meg a riportokban is csak viccől mondták, hogy kórházban feküdtek lélegeztetőn és azt hitték meghalnak.
Most boldog vagy, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!