Teszteltessek oltatlanként?
majd ha egy gyengebb immunrendszeru valaki meghal a felelotlenseged miatt, akkor nem veszed ilyen konnyen
ha vannak tuneteid, tesztelj
Ha most szólsz, tüneted van akkor innen számít a karantén, viszont ha nem és később meg meló vagy valami elküld tesztre, akkor meg onnan fog és az is lehet, hogy már nem lesz tüneted, de mivel erről nincs feljegyzés, így onnan fog számítani.
Másrészt úgy tudom, mér 3 tünetmentes nap után otthoni negatív teszttel szabadulhatsz karanténból, azaz nem kell 7 napot otthon lenni.
Milyen csodálatos is azt hallani, hogy az emberek törődnek a környezetükben élőkkel és felelősségteljes döntéseket hoznak...
Az ilyen önző és felelőtlen emberektől felfordul a gyomrom. Bár túlzás az ilyet "embernek" hívni.
Ennyi erovel minden egyes influenza szezon alkalmaval is lehetne tesztekkel bohockodni:D
Vedettsegi sincs utana,akkor?
Ha te raersz karantenozni 😀
Én sem engedhetem meg magamnak a karantént, sem azt, hogy eltegyenek láb alól a hibás protokoll miatt.
Nem tesztelnék. Már átestem én is oltatlanul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!