Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Teszteltessek oltatlanként?

Teszteltessek oltatlanként?

Figyelt kérdés
Megéri leteszteltetni magam covidgyanúval, ha nem vagyok beoltva? Sok dolgom van, nem akarok karanténba menni, ráadásul az átesettségim se fogadnák el sehol. Szerintem felesleges ezzel vesződni.

2022. jan. 19. 13:34
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
51%

3 oltásom van, vasárnap (mint később kiderült) covidos társaságban voltam. Tünetmentes kontaktként otthon maradtam a seggemen 3 napot, 4.napon, azaz ma teszteltem negatívat, utána eljöttem dolgozni. Az oltások ellenére nem gondolom magam sérthetetlennek és azt sem gondolom, hogy a kollégáim azok lennének. Nem bocsátanám meg magamnak, ha valamelyik kollégám, rokonom, barátom miattam kerülne kórházba vagy még rosszabb esetben lélegeztetőgépre, koporsóba.

2022. jan. 20. 13:05
 22/32 anonim ***** válasza:
42%

Nem tudom neked milyen a lelkivilágod de ha én tudom, hogy fertőző beteg vagyok, nem megyek emberek közé. Ez már megint csak empátia kérdése, van akibe van, van akibe nincs. Sajnos Magyarországon a többségbe nincs

2022. jan. 20. 13:10
 23/32 anonim ***** válasza:
47%

20-as szerinted az orvosok húzzák ezt? Hidd el nekik is elegük van, ők se jókedvükből vannak egy rohadt kényelmetlen fehér ruhába meg 2 maszkba egésznap, ráadásul elég megterhelő ennyi beteget ellátni. Semmibe nem vagy itthon korlátozva, élheted világod, csak annyi van kérve, ha beteg vagy ne menj emberek közé ami hozzáteszem covid nélkül is alapnak kéne, hogy legyen.

Azért annyira nem nagy áldozat, pár napot otthon maradni

2022. jan. 20. 13:15
 24/32 anonim ***** válasza:
41%
Én három oltás után is tesztelek, ha pl nagyobb közösségbe megyek, vagy megtudom, hogy valaki Covidos akivel találkoztam. Nem éri meg kockáztatni szerintem.
2022. jan. 22. 13:15
 25/32 anonim ***** válasza:
53%
Én Helsinkiben élek, nem tudom otthon hogy megy ez bár a kommentek alapján elég gázul viselkednek az emberek. Itt alap mindenkinek, ha nem érzi jól magát otthon marad és teszteli magát. Függetlenül attól, hogy oltott vagy oltatlan, bár én itt oltatlan embert nem is ismerek. Itt az embereknek van felelősségtudata és nem akarják egymást fertőzni:) Hát igen, más világ.
2022. jan. 22. 13:38
 26/32 A kérdező kommentje:
#25 Köszönjük a felszopást, de a kérdés nem a finn állapotok felé irányul.
2022. jan. 22. 13:54
 27/32 anonim ***** válasza:
47%
Rendben koszonjuk a kulturalt es ertelmes megjegyzest is, okok amiert nem lakok M.o-n 😂
2022. jan. 22. 14:07
 28/32 anonim ***** válasza:
33%
Ha leírod, hogy felesleges ezzel vesződni, minek írod ki a kérdést te idióta?
2022. jan. 22. 14:09
 29/32 A kérdező kommentje:
#27 Nem érdekel, én meg Németországban járok fősulira. A magadfajták valami belső késztetést éreznek, hogy elmondják, mennyire jó az épp aktuális államuk, meg mennyire prolik a magyarok? Totál nem a kérdéshez illik.
2022. jan. 22. 14:10
 30/32 A kérdező kommentje:
#28 Ott van, hogy szerintem. Te is apád lőcsépől szophattad ezt a temérdek bölcsességet, félkegyelmű barátom. Mások véleményére és látásmódjáa vagyok kíváncsi.
2022. jan. 22. 14:12
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!