Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Teszteltessek oltatlanként?

Teszteltessek oltatlanként?

Figyelt kérdés
Megéri leteszteltetni magam covidgyanúval, ha nem vagyok beoltva? Sok dolgom van, nem akarok karanténba menni, ráadásul az átesettségim se fogadnák el sehol. Szerintem felesleges ezzel vesződni.

2022. jan. 19. 13:34
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
47%
2022. jan. 19. 14:12
 12/32 anonim ***** válasza:
71%

És ez pedig egy másik link,csak nem volt meg, hogy honnan is vettem a karantén kezdetét.

[link]

2022. jan. 19. 14:18
 13/32 anonim ***** válasza:
51%

Édes, amikor jönnek itt a társadalmi felelősségvállalás blablával, miközben az utcán senkit nem érdekel, ha összeesik valaki, gyakorlatilag 0 a segítségnyújtásra való hajlam az országban szinte minden értelemben. Az ilyen álszent majmok elmehetnek a bús p***ába. Vigyázzon mindenki magára.

Ha nem okoz komoly tüneteket, akkor én sem teszteltetnék. Kártyát már nem fogsz kapni, azért meg kár otthon ülni 10 napig, hogy a sok oltásfetisiszta örülhessen. Őket védi a csodaszérum, aki meg nem oltatott, így járt.

2022. jan. 19. 14:49
 14/32 anonim ***** válasza:
56%
Így van!
2022. jan. 19. 15:13
 15/32 A kérdező kommentje:
#13 Ja, mondjuk ez igaz, meg a "ragályos betegséggel normális ember nem megy sehova" szöveggel, amikor tavaly nyárig mindenki úgy ment melóba, hogy taknya-nyala egybefolyt, ha nem akar éhendögleni.
2022. jan. 19. 15:41
 16/32 anonim ***** válasza:
38%

#13 "Az ilyen álszent majmok elmehetnek a bús p***ába. Vigyázzon mindenki magára."

Ez a két mondat a te szegénységi bizonyítványod. Pont most bizonyítottad be, hogy ugyanolyan önző és felelőtlen vagy, mint az emberek 99%-a.

Egyébként szívesen vállalom, hogy majomnak nevezel, ugyanis az állatok nagy többsége jobban törődik fajtársaival, mint az ember.

2022. jan. 19. 15:48
 17/32 anonim ***** válasza:
80%

Azért valamit jól csinál ez a fidesz. Ti estek egymásnak folyton, miközben ő határozza meg, hogy az oltatlan akkor is szabadon mehet fertőzni, ha egyébként nyilvánvaló, hogy covidos(ld.kontaktként senki nem foglalkozik vele), ahogy azt is, hogy átesettség után senki ne számítson védettnek, miközben sokkal védettebb lesz, mint a löttytől(vagyis bebiztosította a kártya elvételével, hogy az oltatlan se teszteljen, ne legyen érdeke, inkább menjen fertőzni.)👏

Félreértés ne essék, nem gondolom, hogy ez a helyes, én nem mászkálok covidgyanúval, de könyörgöm, ébredjetek már fel! Nézzétek már meg, ki az "ellenség" valóban. Ja, és amikor te vidáman elmész dolgozni enyhe tünetekkel, vagy tünetmentes covid kontaktként, mert te aztán "védett" vagy, neked nem kell otthon maradni, akkor jusson eszedbe, hogy semmivel se vagy jobb, vagy felelősségteljesebb, mint a kérdező.

2022. jan. 19. 17:05
 18/32 anonim ***** válasza:
92%

Úgy sem értik meg ezek a virológusok itt gykakorin ezt az egyszerű dolgot

Nem veszik észre hogy mindenkit össze akarnak ugrasztani mindenkivel miközben egy csónakban evezünk :D

Oszd meg és uralkodj!😊😉Ez régi jól bevált módszer csak hosszú távon nem biztos hogy fenntartható

2022. jan. 19. 17:41
 19/32 anonim ***** válasza:
22%
Basszus, el van mondva világosan, ha tüneteid vannak kicseszettül ne menj sehova. Ezért tartunk még mindig itt, nekünk orvosoknak csináljátok a munkát. Maradj otthon, teszteltess, és oltasd be magad 2-3 hónap múlva
2022. jan. 20. 12:45
 20/32 anonim ***** válasza:
64%
Igen, hát eddig is nagy sikereket ért el a maradj otthon duma... Végül is csak 3. éve tart, de csak húzzátok még tovább nyugodtan. A 4. oltással már tuti-tuti vége lesz, higgy nekem...
2022. jan. 20. 12:56
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!