Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Oltatlan vagyok,elkaptam a...

Oltatlan vagyok,elkaptam a koronavírust. Halál félelmem van,nem merek aludni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sajnos nem oltattam , nem vettem komolyan vagy inkább nem akartam komolyan venni. Kisbabát szeretnénk de a nőgyógyász elrettentett,hogy nagy a meddőség esélye oltás után így első terhesség előtt nem ajánlja.. Voltam már egyszer covidos,de nem hivatalosan.. Most elkaptam egy barátnőmtől akivel együtt szilvesztereztünk. Neki a gyorsteszt pozitív lett,nekem negatív. El rontható a teszt? Esetleg nem toltam elég mélyre vagy hasonló? Nem tudom elmondani mit érzek de fáj a szemem szó szerint ég ki. A fejem szét szakad, a mellkasom meg mintha ülne rajta 50 ló. Szédülök, bármi hozzá ér a bőrömhöz az nagyon fura érzés kiráz tőle a hideg nagyon fázom majd melegem van de nem merek elaludni mert félek hogy nem kelek fel. Halálfélelmem van, 26 éves vagyok...

2022. jan. 4. 15:27
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
Meddig nyomjátok még ezt a kamukovidos faxság propagandát.Nektek már minden is kovid,mert pár fax ezt találta ki...
2023. febr. 18. 20:06
 52/52 anonim ***** válasza:
Hazudj jobbat!
2023. febr. 19. 01:46
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!