Oltatlan vagyok,elkaptam a koronavírust. Halál félelmem van,nem merek aludni. Mit tegyek?
Szerintem kellene új tesztet csinálnod, nem gyorstesztet hanem például PCR-t. Az megbízhatóbb mint a gyorsteszt.
Telefonálj a háziorvosodnak, hogy mi a gond, mik a tünetek.
Látom vagy hatott a propaganda, vagy épp most dolgozol meg a kiló krumplidért. Tegyük fel, hogy az előbbi. Ebben az esetben nem kell rettegni, mert minél jobban félsz valamitől, annál inkább gyengíted a szervezeted. Pláne ha nem pihened ki magad. Higgadj le, főzz egy jó teát, és beszélj a háziorvossal. Ő majd eldönti, hogy szükséges-e újabb teszt, és hogy mit kell tenned. Ha pedig romlik a helyzet, akkor kórház.
Emberek milliói, ha nem milliárdjai voltak már koronásak, csak sokuk nem is tud róla, mert megúszták sima influenzás tünetekkel.
Amit már az előttem lévők írtak, a gyorsteszt tényleg nem a legmegbízhatóbb, érdemes lenne szólni az orvosodnak.
Kívánom hogy mielőbb, szövődmény mentesen fel tudj épülni!
Pihenj sokat, igyál rengeteg folyadékot. Az immunrendszered érted dolgozik.
Semmi bajod nem lesz, 3x voltam covidos oltás nélkül.
Azt nem reklámozzák hogy az estszámhoz mérten elenyésző a halálozás, százalékosan fürdőszobai balesetekben többen halnak meg.
Nagyon fosol hívd fel a háziorvosod, milliónyi pozitív tesztre töredék kerül kórházba és annak a töredéke hal meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!