Oltatlan vagyok,elkaptam a koronavírust. Halál félelmem van,nem merek aludni. Mit tegyek?
10 es vagyok
De voltak, belázasodtam, kicsit összetört voltam, gyenge, mint az influenza. Szagot pl mindig éreztem hiába volt mindig pozitív a tesztem.
Vettem be vitaminokat, forró tea, egyiknél kellett lázcsillapító.
1-3 nap alatt túl lettem rajta, mire lejárt a karanténom már egy héttel előtte kutya bajom nem volt.
Aki akarja oltassa magát 3 havonta de most volt párom covidos két hónapja, van 3 oltása olyan cudarul volt majd meg akart halni, én meg ápoltam mert 3. ra tünetem se volt, egy estét volt hőemelkedésem semmi több.
Influenzába is minden évben ezrek halnak meg csak a kórlapjukon tüdőgyulladás van írva.
Van akit rosszul érint, van akit nem, mint minden betegség különböző mértékben hat minden egyénre.
Én is most kaptam el szilveszterkor, én is oltatlan vagyok. Nekem a vállamnál fájt, mintha elaludtam volna, de mondták, hogy ez az omikron tünete.. aztán csak úgy elkezdett vérezni az orrom, de hamar elmúlt. Ez volt tegnap, ma olyan érzésem van egész nap, mintha lázas lennék, de 36.4et mérek egész nap. Én is kicsit parázok, mert az emberbe már beleültették a rettegést, de próbálom magam megnyugtatni, igaz nekem elég enyhék a tüneteim, de félek, hogy nehogy rosszabb legyen.. lényeg, hogy nyugodj meg, tényleg nagyon kevés embernél lesz ez súlyos, pláne 26 évesen. Ja, és egy cikk, amit most találtam:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!