Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Januárban felveszitek a...

Januárban felveszitek a negyedik oltást?

Figyelt kérdés

A Biontech vezérigazgatója bejelentette, hogy 3 oltás vajmi kevés a görbe lelapításához, a pándémia megfékezéséhez és a normálishoz visszatéréshez. Nagyon messze vagyunk a 95%-os hatásfoktól.

Ti mentek január-február környékén a negyedikért? Biztos szerveznek egy egyhónapos akcióhetet a soron kívüli felvételhez. Ên személynszerint kicsit aggódom, mert eddig egyet sem adtak be, és már elkaptam, de a longposztkovid még lélegeztetőre tehet. :c

Forrás:

[link]

2021. dec. 21. 12:57
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
85%
A Biontech igazgatóját csak a saját haszna érdekli, leszarja a te vagy sok millió ember egészsége.
2021. dec. 21. 16:48
 22/30 anonim ***** válasza:
62%

Akik ezt kitalálták reméljük hogy ugyan úgy végzi mint Hitler és a többi tömeggyilkos.

Mert ez is népírtás és az emberiség ellen elkövetett gaztett !!!!

2021. dec. 21. 16:50
 23/30 A kérdező kommentje:
#22 Hitler egy elég rossz hasonlat, a főnökék sem szeretik a "holokauszt-relativizálást".
2021. dec. 21. 17:12
 24/30 anonim ***** válasza:
40%
Igen, felveszem! Apám meghalt tavasszal lélegeztetőgépen. Szetesett a tüdeje, veseje, Maja és szíve.
2021. dec. 21. 17:48
 25/30 anonim ***** válasza:
27%
Jan-febr környékén még biztos nem ,(december elején vettem fel a harmadikat),és ha muszály,csakis hagyományosat.
2021. dec. 21. 18:20
 26/30 anonim ***** válasza:
67%
Nem tudom, mert egy hónap alatt négyet nem engednek.
2021. dec. 22. 10:04
 27/30 anonim ***** válasza:
74%
Miután a múlt héten meghalt a szomszédom a harmadik oltástól nem veszem fel a harmadikat sem. Inkább amiatt aggódom, hogy mit okozott még az első kettő, amivel szintén átvertek, mert azt ígérték, hogy ha felvesszük, akkor vége lesz és szabadok leszünk. Nem lettünk, becsaptak.
2021. dec. 22. 10:06
 28/30 A kérdező kommentje:
#26 Dehigyisnem, tegnap cikkeztek egy fazonról, aki elment duplán, meg volt egy nyugger, aki elvileg minden alkalommal elment, ahogy SMS-t kapott. Nem túl jó a szervezés.
2021. dec. 22. 10:38
 29/30 anonim ***** válasza:
82%
Ja, van már aki úgy szívja magába az oltást mint a kokakólát. Mennyire buta az ember, és elhiszik hogy egy negyediknek felvett oltás hatásosabb mint egy vagy rosszabb esetben kettő.
2021. dec. 27. 22:54
 30/30 anonim ***** válasza:
67%
Nem fogom felvenni, már a 3.at se kértem. Az a baj, hogy az első 2-re is csak rá lettem kényszerítve, ugyanis külföldön élek, és amikor hazautaznék, akkor minden esetben 2 PCR teszt mentesít a karanténtól. Lehet inkább bevállalom ezt, mert már elegem van belőle, hogy meg akarják mondani, hogy mit csináljak és hogy. Majd én eldöntöm, ennyi.
2021. dec. 31. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!