2 oltás után befejeztem, elegem van. Ki hogy vélekedik a negyedik hullámról és az intézkedésekről?
Az első három hullám alatt elővigyázatos voltam, viseltem a maszkot, naponta cseréltem, kézfertőtlenítőztem. Beadattam mindkét adagot, nem jártam bulizni, társaságba stb.
Azonban nyár elejére annyira belefáradtam a napi szintű covid-hisztibe, a korlátozások követelésébe, a napi szintű paráztatásba és konkrétan a családok eltávolodásába a vírus következtében... Mára már annak örülnék legjobban,ha ránk engednék mindenféle korlátozás nélkül a vírust, ezzel az oltatlanok számára enyhe tünetekkel átvészelnénk és a nyájimmunitás miatt legalább befejeződne ez a vírusos hisztikézés.
Elegem van a napi szintű rettegésből, akik a kormányt ekézik azért, mert nálunk nincsenek rendkívüli állapotok és mindent lezáró korlátozások illetve maszkterrorizmus olyan nagyon durván. Nem értek egyet például újfent a műtétek, vizsgálatok elhalasztásával és a kórházkiürítéssel kapcsolatban, csak mert elővigyázatosak vagyunk...
Ti mit gondoltok erről az egészről? Úgy gondoltam le kell írnom a gondolataimat..:(
Ez kb olyan kijelentés, hogy két zebránál nem mentem át a piroson, de most már elegem van és átmegyek ezentúl.
Duzzoghatsz, de csak addig játszhatod el, amíg még életben vagy....
Van egy elég éles különbség a két hasonlat között. Én és sok millió honfitársam mindent megtettünk, hogy súlyos mellékhatások vagy halál nélkül átvészeljük a vírust.Nem értem miről beszélsz, kedves első.
Bárcsak örülhetnének, hogy életben vannak azok is, akik a kórházkiürítések vagy a szűrővizsgálatok lefújása miatt haltak meg...
"Elegem van a napi szintű rettegésből"
Mitől rettegsz napi szinten?
Én ugyanígy vagyok. Rettegtem, alig mentem valahová, beadattam a két oltás.
Elegem van.
Ha megyek valahová felveszem a maszkot, betartom a szabályokat. Ennyi.
Nem kell 3. 4. 5. oltás, ha egyébként is fél évig jó minek.
Fiatal vagyok, egészséges, most már vannak gyógyszerek. Essek túl rajta néhányszor ésalakuljon ki az immunitás.
Én már úgy vagyok vele, hogy kényszerből hordom a maszkot, ahol muszáj. De nyugodtan fogok kezet, adok puszit aki engedi....
Nem vagyok hajlandó több oltást beadatni, hacsak nem lesz kötelező...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!