Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha már közel egy hónapja...

Ha már közel egy hónapja megkaptam a harmadik Covid19 oltást, akkor mikor fog majd kelleni a negyedik?

Figyelt kérdés

2021. nov. 8. 16:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%

Várod már vagy nem értem?

Ne aggódj nemsoká 4 hónap kb és kelleni fog a 4. aztán az 5. és annak az emlékeztetője vagyis ahogy nagyokosok mondják a booster a 6. XD

Egészségedre váljék

2021. nov. 8. 16:11
 2/12 anonim ***** válasza:
43%
Nyilván fog kelleneni. Már most látszik, hogy nem tart több évig az immunitás, de fél évig általában jó. Ez alapján valószínű fél év múlva kell a negyedik, de ezt majd fél év múlva meglátjuk.
2021. nov. 8. 16:36
 3/12 anonim ***** válasza:
46%
Már kívánod?
2021. nov. 8. 16:55
 4/12 anonim ***** válasza:
60%
Imádom, mikor az oltásellenesek azon élik ki magukat, hogy lepontoznak olyan választ, ami nem oltásellenes. Azt gondolják, hogy most jól megmutatták, de éppen az derül ki, hogy milyen szánalmasak. Csak így tovább!
2021. nov. 8. 17:15
 5/12 anonim ***** válasza:
18%
A 3. adag növeli az immunitást így a 4. adag után már védettek vagyunk. Amint a lakosság 80%-a megkapta az 5. adagot a korlátozások enyhíthetők mivel a 6. adagnak köszönhetően a vírus már nem terjed tovább. Nyugodt vagyok és hiszem, hogy a 7. adag megoldja a problémáinkat és nincs okunk félni a 8. adagtól. A 9. adag klinikai fázisa megerősíti, hogy az antitestek a 10. adag után stabilak. A 11. adag garantálja, hogy nem alakulnak ki új mutációk így már nincs okunk kritizálni a 12. adag lehetőségét sem.
2021. nov. 8. 17:24
 6/12 anonim ***** válasza:
73%

[link]

Ilyen már volt 2009-ben 😄

2021. nov. 8. 18:55
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem esett le mindenkinek mint az látható 6-os de ami késik az várható
2021. nov. 8. 19:24
 8/12 anonim ***** válasza:
42%

De nem az a poén 7-es,hanem az amikor belinkelsz nekik egy ilyet, odaírja, hogy oltásellenes, konteós barom vagyok😂. Ezeken nem lehet segíteni, majd az oltás segít rajtuk. Rettegni akar, félni akar és te ebben zavarod!

6#

2021. nov. 8. 19:28
 9/12 anonim ***** válasza:
26%
Így van!Jókat szoktam nevetni az ilyeneken pedig inkább siralmas hogy nem értik de mindegy legyen az ő gondjuk hadd rettegjenek kedvükre kutyát nem érdekli
2021. nov. 8. 19:33
 10/12 anonim ***** válasza:
54%
Jó egészséget kívánok az 5.-hez!
2021. nov. 8. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!