Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Negyedik hullámban maszkhordás?

Negyedik hullámban maszkhordás?

Figyelt kérdés
Naponta ismét emelkedik a fertőzöttek száma, ezért zárt helyeken elkezdtem ismét hordani az orvosi maszkot. Boltban, benzinkút kasszájánál mostanában mindig hordom. Rosszul teszem?
2021. okt. 13. 08:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem jól teszed.
2021. okt. 13. 09:04
 2/13 anonim ***** válasza:
30%
Nem biztos, hogy használ, de biztos, hogy nem árt! Szóval csak nyugodtan. Látok mindenféle boltokban én is maszkban embereket.
2021. okt. 13. 09:04
 3/13 anonim ***** válasza:
20%

Nem.

En is gondolkodok rajta, csak attol tartok nem nagy varos, sok az ismerős a kis sparban, kiröhögnek.

Maskor ilyenkor hordtunk. Atoltottsag se tul magas, most megse kell. De azert rezideneseket visszarendeltek intezivekre.

2021. okt. 13. 09:07
 4/13 anonim ***** válasza:
12%

Szerintem lesz itt még probléma, ami látszódni is fog a halálozási adatokon, de nem baj, a kormány tudja, mit csinál, ha szerinte jó nekünk, hogy lazábbak vagyunk, mint tőlünk nyugatabbra, északabbra bárki....

FFP2 maszkot hordj!

2021. okt. 13. 09:14
 5/13 anonim ***** válasza:
49%
Sose hordtam.
2021. okt. 13. 09:24
 6/13 anonim ***** válasza:
66%
Ha oltva vagy, akkor nem értem minek a pofatakaró, ha meg nem, akkor elvileg nem érdekel a vírus, akkor szintén minek?
2021. okt. 13. 09:34
 7/13 anonim ***** válasza:
96%
A te dolgod. Amíg nem kényszer, és önkéntes alapon megy, addig nincs baj.
2021. okt. 13. 10:03
 8/13 anonim ***** válasza:
60%
Ha valóban van valami bajod, akkor helyes hogy hordod, de ha nincs, akkor csak a saját immunrendszered gyengíted az állandó maszkhordással, hiszen azoktól a vírusoktól és baktériumoktól is megvéded magad, amik semmi tünetet nem okoznának, de arra jók, hogy kondiban tartsák az immunrendszert.
2021. okt. 13. 10:05
 9/13 anonim ***** válasza:
60%
#8: Pontosan. Aztán az ilyenek csodálkoznak a legjobban, hogy mennyire megbetegszenek a covidtól amikor elkapják és miért ússzák meg könnyebben a vírustagadónak kikiálltott személyek.
2021. okt. 13. 10:06
 10/13 anonim ***** válasza:
74%
Nem hordok maszkot, sosem hordtam, nem is fogom. Több covidossal voltam már egy légtérben, még sem kaptam el vagy el is kaptam nem tudok róla. Nem is érdekel. Szabadon fogok lélegezni nem takargatok el az arcom!
2021. okt. 13. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!