Negyedik hullámban maszkhordás?
Figyelt kérdés
Naponta ismét emelkedik a fertőzöttek száma, ezért zárt helyeken elkezdtem ismét hordani az orvosi maszkot. Boltban, benzinkút kasszájánál mostanában mindig hordom. Rosszul teszem?2021. okt. 13. 08:57
11/13 anonim válasza:
A mostani őszi kemény nátha is a maszkos életmód miatt lett és az izoláció, online oktatás, home office miatt! Hogy a büdös pcsába nem fogjátok fel, hogy ezzel kiszelektáltok olyan vírusokat, amik eddig naponta cserélődtek köztük és enyhe vagy tünetmentesek voltak? Felerősödnek, súlyosabb betegséget fognak okozni! A kisfiam RSV fertőzött lett az óvodában 6 éves nagycsoportos és 3 hétig köhögött, krákogott, lázas volt minden 2. nap és este, minimum 39 fok. Sikeresen elkaptuk mi is az asszonnyal és olyan betegek lettünk, mint még soha. Én konkrét 4 napig köhögtem megállás nélkül, szerintem oda lett a fél tüdőm. Qrvára nem covid volt, hanem egy RSV fertőzés. Lázas sem voltam 15 éve, most voltam lázas 2 éjjel. Annyira idióták egyesek, hogy a saját vermüket ássák ki! NEM KELL MASZK, NEM KELL TÁVOLSÁGTARTÁS, MERT NAGYOBB BAJT CSINÁLTOK VELE ÉS VALÓS VESZÉLYT TEREMTETEK MEG MAGATOKNAK! Ez a covid ugyanaz mint az RSV. Sőt mivel nem is izoltálták a covidot, gyanítom egy komolyabb RSV-vel van dolgunk, mint "covid" amit csak a politika talált ki és nevezte el. Dühítő, hogy ennyi ostoba ember van!
12/13 anonim válasza:
Hosszútávon szerintem is inkább kárt csinál a maszk, mint hasznot. Kórházban hordani kell, oké, vagy felveszed, ha a 90 éves mamádat látogatod, oké, de tényleg nem érdemes az immunrendszert megfosztani az ingerektől.
13/13 anonim válasza:
Ha már 1 hónapja kötelező lenne, az "illetékesek" már ódákat zengenének, hogy lám azért emelkedik csak ennyire lassan és van még mindig napi 1000 alatt, mert maszkolunk. De mivel nem hordjuk, most nagy hallgatás van, mert hoppá, tényleg lassan emelkedik csak és 1000 alatt van, nehéz kimondani, hogy mégsem azon múlik, hogy van-e rajtunk szájkosár vagy nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!