2 oltás után befejeztem, elegem van. Ki hogy vélekedik a negyedik hullámról és az intézkedésekről?
Az első három hullám alatt elővigyázatos voltam, viseltem a maszkot, naponta cseréltem, kézfertőtlenítőztem. Beadattam mindkét adagot, nem jártam bulizni, társaságba stb.
Azonban nyár elejére annyira belefáradtam a napi szintű covid-hisztibe, a korlátozások követelésébe, a napi szintű paráztatásba és konkrétan a családok eltávolodásába a vírus következtében... Mára már annak örülnék legjobban,ha ránk engednék mindenféle korlátozás nélkül a vírust, ezzel az oltatlanok számára enyhe tünetekkel átvészelnénk és a nyájimmunitás miatt legalább befejeződne ez a vírusos hisztikézés.
Elegem van a napi szintű rettegésből, akik a kormányt ekézik azért, mert nálunk nincsenek rendkívüli állapotok és mindent lezáró korlátozások illetve maszkterrorizmus olyan nagyon durván. Nem értek egyet például újfent a műtétek, vizsgálatok elhalasztásával és a kórházkiürítéssel kapcsolatban, csak mert elővigyázatosak vagyunk...
Ti mit gondoltok erről az egészről? Úgy gondoltam le kell írnom a gondolataimat..:(
Ez struccpolitika, ettől nem változik semmi, csak nagyobb veszélynek teszed ki magad.
Én az első 3 hullám alatt egyáltalán nem aggódtam. Betartottam a szabályokat, itthonról dolgoztam, nem jártam el, csak a szabadba meg ahova muszáj volt, itthon dolgoztam a házon meg a ház körül.
Én most szorongok, hogy 10 percente halnak meg ebbe a sz*rba az emberek csak itthon és senkit nem érdekel. És belekényszerítenek, hogy utazzak naponta 3 órát a munkába oda-vissza, találkozzak egy csomó emberrel, amikor a munkám legnagyobb részének az ellátásához ez nem lenne szükséges.
Az oltást felvettem, de nem bízom benne. (3 oltás után épp most várok tesztre, mert nem érzem jól magam.)
Nem is attól félek, hogy esetleg meghalok vagy valami, de stresszel, hogy 1000-rel hajtunk a szakadékba, és mindenki azt szajkózza, hogy "csak így tovább".
Ha újból engednék az itthoni munkát, engem nem érdekelne, ki hova akar mászkálni, hadd menjen, éljen a szabadságával.
De a szabadságra csak akkor hivatkoznak az emberek, ha bulizni akarnak, aki az egészségét akarja védeni, az szimplán leh*lyézik.
Igen, nagy sz*rban vagyunk (úgy az egész világ), nem látom még, hogy lehetne ennek vége, hacsak nem mutálódik kedvező irányba a vírus, de én akkor sem akarok kútba ugrani a többséggel együtt.
Ami meg az újraoltást illeti, remélem az ibuprofent is elutasítod, mert csak 6 órán keresztül hat. Aki egy kicsit is odafigyelt, az kezdettől tudta, hogy a vírus természetéből adódóan ezek az oltások nem lesznek csodaszerek, csak az egyéni védekezést segítik, de értelmetlen "nyájimmunitásról" beszélni. Az soha nem lesz. Sem oltással sem természetes megfertőződéssel.
Már azt kívánom, bárcsak ne is lenne oltás, előrébb lennénk, mert ne lehetne úgy tenni, hogy egy-két szuri megold mindent.
Megvallom őszintén, 2020-ban,mikor ez berobbant a köztudatba, kicsit megijedtünk. Hordtuk a maszkot, meg minden. Aztán rájöttünk, hogy vaklárma😃.
Nem félünk, nem oltatunk, nem fertőtlenítünk, mert nem hisszük ezt el. Az életünket ugyanúgy éljük.
A konteós fotellázadók minden normális embert lepontoztak,
de hiába pattogtok, mert kötelező lesz az oltás mint Ausztriában.
Maszkterrorizmus ugyan már, egy ilyen minimális kényelmetlenségen hogy lehet ennyit hisztériázni?
Én inkább annak örülnék ha mi is, mint az ázsiaiak maszkban járnánk influenza szezonban hogy a többi ember egészségét védjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!