Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Negyedik oltást lehet már...

Negyedik oltást lehet már kérvényezni?

Figyelt kérdés

Megkaptam a harmadik oltásomat amilyen hamar csak lehetett és voltam ilyen antigén teszt vizsgálaton melynek eredménye alacsony értéket jelzett.

Ezért szeretném felvenni a negyedik koronavírus elleni oltást. Van már erre lehetőség?

2021. nov. 21. 12:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha valóban ANTIGÉN tesztek végeztek, az nem jelent semmit, csak hogy fertőzött vagy vagy sem.
2021. nov. 21. 12:51
 2/16 anonim ***** válasza:
51%

Antitest tesztet.

Az antigén az, amire reagál az immunrendszered, az antitest meg amit termel.

Egyébként negyedik oltásra én is vevő lennék, mert a 2 kínaitól már 2,5 hónappal később alig volt antitestem. Biztos nem viccből kellett először is kettő, ha védtelenül kapja az ember a harmadikat, hát az vagy használ, vagy nem.

2021. nov. 21. 12:53
 3/16 anonim ***** válasza:
53%
Majd csak ha sikeresen kitöltesz egy negatív IQ tesztet. Az bizonyítja, hogy hatottak a korábbiak.
2021. nov. 21. 13:02
 4/16 anonim ***** válasza:
75%
Mitől félsz ennyire? Van valami alap betegséged?
2021. nov. 21. 14:04
 5/16 anonim ***** válasza:
67%
Háziorvosok azt mondta még nem lehet. :/
2021. nov. 21. 20:06
 6/16 anonim ***** válasza:
72%
Trollszagot érzek. :)
2021. nov. 22. 02:11
 7/16 anonim ***** válasza:
76%

Én a helyedben kettőt egyszerre adatnám be

Ja ott a Janssenes szar az pont olyan lotty

Sok sikert!Aztan meg ne band

2021. nov. 22. 07:44
 8/16 anonim ***** válasza:
35%
Én például igenis félek, mert a harmadikat már úgy adattam be, hogy semmi védettség nem volt addigra az elsőből.
2021. nov. 22. 08:23
 9/16 A kérdező kommentje:

#6 Nem vagyok troll, de már hiányoltam, hogy valaki felvázolja.

#7 Csak majd nehogy te bánd meg ha lélegeztetőgépre kerülsz.

Igen, én mindent elhiszek amit a kormány orvosai mondanak mert ők nem véletlenül a kormány orvosai. Ők a legszakképzettebbek és ha azt mondják kellesz az ötödik is akkor azt is fel fogom venni amint a negyedik után az antitestjeim ismét alacsony szinten lesznek jelen a szervezetemben.

Pont olvastam ma is egy cikket, amiben Szlávik azt nyilatkozta, hogy hamarosan rendelkezésre áll a negyedik oltás. Addig pedig igyekszem csak a létszükséges dolgok miatt elmenni itthonról. (munka, bolt, posta)

De ezeken a helyeken is FFP2-es maszkot viselek és rendszeresen fertőtlenítem a kezem.

2021. nov. 22. 08:32
 10/16 anonim ***** válasza:
58%

Igen nagyon szakképzettek látjuk :D

facebook.com/eniko.ignat/posts/2923561954623287/

Én nem fogom megbánni mert nem érdekel ez az egész

Inkább pusztuljak el mint labor patkány legyek ennyi

Akkor a szelektáció része leszek még mindig jobb mint szétbombázni az immunrendszerem és lerokkani egy életre

Én nem félek veled ellentétben :D

Te is teljesen feleslegesen rettegsz de te tudod,ha neked így megfelelő XD

2021. nov. 22. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!