Negyedik oltást lehet már kérvényezni?
Megkaptam a harmadik oltásomat amilyen hamar csak lehetett és voltam ilyen antigén teszt vizsgálaton melynek eredménye alacsony értéket jelzett.
Ezért szeretném felvenni a negyedik koronavírus elleni oltást. Van már erre lehetőség?
Antitest tesztet.
Az antigén az, amire reagál az immunrendszered, az antitest meg amit termel.
Egyébként negyedik oltásra én is vevő lennék, mert a 2 kínaitól már 2,5 hónappal később alig volt antitestem. Biztos nem viccből kellett először is kettő, ha védtelenül kapja az ember a harmadikat, hát az vagy használ, vagy nem.
Én a helyedben kettőt egyszerre adatnám be
Ja ott a Janssenes szar az pont olyan lotty
Sok sikert!Aztan meg ne band
#6 Nem vagyok troll, de már hiányoltam, hogy valaki felvázolja.
#7 Csak majd nehogy te bánd meg ha lélegeztetőgépre kerülsz.
Igen, én mindent elhiszek amit a kormány orvosai mondanak mert ők nem véletlenül a kormány orvosai. Ők a legszakképzettebbek és ha azt mondják kellesz az ötödik is akkor azt is fel fogom venni amint a negyedik után az antitestjeim ismét alacsony szinten lesznek jelen a szervezetemben.
Pont olvastam ma is egy cikket, amiben Szlávik azt nyilatkozta, hogy hamarosan rendelkezésre áll a negyedik oltás. Addig pedig igyekszem csak a létszükséges dolgok miatt elmenni itthonról. (munka, bolt, posta)
De ezeken a helyeken is FFP2-es maszkot viselek és rendszeresen fertőtlenítem a kezem.
Igen nagyon szakképzettek látjuk :D
facebook.com/eniko.ignat/posts/2923561954623287/
Én nem fogom megbánni mert nem érdekel ez az egész
Inkább pusztuljak el mint labor patkány legyek ennyi
Akkor a szelektáció része leszek még mindig jobb mint szétbombázni az immunrendszerem és lerokkani egy életre
Én nem félek veled ellentétben :D
Te is teljesen feleslegesen rettegsz de te tudod,ha neked így megfelelő XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!