Hallójárat mosást hol lehet kérvényezni?
Figyelt kérdés
Pl elmegyek háziorvoshoz és beutal valahova, ahol majd kb egy hét mulva megcsinálják? Vagy ezt meg tudja csinálni háziorvos is,
Sajnos akárhogyan küszködöm, nem tudom kitisztítani a hallójárataimat, nem megy be a Q-tip
Egyszer tini koromban kimosták, mert akkor már nem hallottam rendesen, és most megint ilyesmit érzékelek.
Ráadásul az egyensúly érzékemet is veszélyezteti, ha pl valamilyen gyulladást szedek össze emiatt.
2019. jún. 10. 19:45
1/9 anonim válasza:
Nem kell kérvényezni, a háziorvos megcsinálja.
2/9 anonim válasza:
Fül-orr-gégészetre kell menni, talán oda nem is kell beutaló. Lehet, hogy időpont sem. Szerintem holnap meg is csinálják.
4/9 A kérdező kommentje:
sajnálom hogy utána kellett nézzél :(
igaz, hogy sok botlban q-tip-ként árulják magyarországon is
érdekes, hogy nagyon sok dologra ráragad az első gyártó által adott név (cirkókazán pl, vagy minden videotelefon alkalmazás skype), de a fültisztittó az nem qtip
2019. jún. 10. 20:02
6/9 A kérdező kommentje:
dasz iszt fültisztittó
2019. jún. 10. 20:10
8/9 anonim válasza:
A biztos csak az ORL, a többi csak egy gyenge főzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!