Negyedik oltást lehet már kérvényezni?
Figyelt kérdés
Megkaptam a harmadik oltásomat amilyen hamar csak lehetett és voltam ilyen antigén teszt vizsgálaton melynek eredménye alacsony értéket jelzett.
Ezért szeretném felvenni a negyedik koronavírus elleni oltást. Van már erre lehetőség?
2021. nov. 21. 12:20
11/16 anonim válasza:
Még nem lehet. Kb 3 hónapja adják a harmadikat és fel évnek biztos el kell telnie majd, szóval ez meg nem aktuális.
12/16 anonim válasza:
"Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen."
14/16 anonim válasza:
Ez az a pont, amikor az embert már agyilag átmosták! Te ne gondolkodj, ne kételkedj, ne aggódj semmiért. Majd mi elmondjuk neked, hogy mi a jó. Ha médiaszinten ezt sulykolják az emberekbe akkor sokan vevők lesznek rá. Gondolkodj már melyik az a vírus, amelyikre 4 oltás kell egy évben belül? Nem akarlak meggyőzni, de szerintem is troll vagy. Ha nem akkor pedig akkora birka vagy apukám, hogy az félelmetes!
15/16 anonim válasza:
Odaadom a személyimet vedd fel az én három adagom is. Így mindenki jól jár. Lesz 6 oltásod…ha már az első három nem vált be, nekem meg lesz kártyám! :) Félelmetes mennyire megtudják vezetni az embert. 2 oltás megvéd…kell a harmadik oltás…jön az új mutáns sajnos új vakcina kell abból is kettő…életetek végéig ezt akarjátok?
16/16 anonim válasza:
Bizonyos alapbetegségekkel hamarosan fel lehet venni a negyediket is, egyik kolléganőm már arra készül. Ha nincs ilyened, akkor valószínűleg várnod kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!