Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerintetek is sokkal több a...

Szerintetek is sokkal több a covidos, mint statisztika?

Figyelt kérdés
Mert több ismerősömmel van egy ilyen érzésünk.

2021. dec. 16. 14:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét esetben a fejfájás volt a legrosszabb, ami sima fájdalomcsillapítóra el is múlt. Az egyiknél volt pár nap köhögés, a másiknak meg kb 1 napig volt nagyon minimális hőemelkedése, szóval szerencsére semmi komoly. Az egyik 2x oltott felnőtt, a másik egy 6,5 éves gyerek.
2021. dec. 16. 15:31
 12/17 anonim ***** válasza:

7: Szerintem ez egyáltalán nem biztos.

Kórházi állapotokat alapul véve és azt hogy már titkos az a statisztika ami a kórházi fertőzések miatti haláleseteket mutatja már a covid előtt is bőven nagyon csúnya lehetett az adat.

Ezek jó része most meg sem történik. Elláttatlan betegekből amik viszont problémásak valóban lehet komoly baj. Év elején 2020 -as adatokat szépen megrúgták felfelé magyarázat nélkül.

Szerintem a covid is benne van bőven, nem csak az ellátás felborulása.

Nem teljesen értem hogy mi az oka a statisztika ferdítésének. Semmi nem lenne ha a valódi számokat közölnék. Így is úgy világelsők vagyunk...

2021. dec. 16. 15:31
 13/17 anonim ***** válasza:
11-es vagyok, bocs, az lemaradt, hogy a felnőtt esetében elment az íz- és szagérzékelés, a gyereknél nem teljesen, csak kicsit kevésbé érzi ezeket.
2021. dec. 16. 15:32
 14/17 A kérdező kommentje:
11-es van sejtésed, hol kitől kaphattátok el?
2021. dec. 16. 15:34
 15/17 anonim ***** válasza:
11 vagyok. A felnőtt a munkahelyén találkozott valakivel, akiről pár nappal később kiderült, hogy covidos. Gyanús, hogy tőle, de hát igazából mivel alapból jár boltba, edzeni stb., akárhonnan elkaphatta. A gyerek a lánya, ő egyértelműen az apjától.
2021. dec. 16. 15:40
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy sokkal többen vannak. Nem egy olyan emberrel találkoztam, akinek az otthoni gyorstesztje pozitív lett, de rendes pcr-re nem ment el utána.
2021. dec. 17. 09:31
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Persze. Itthoni gyorsteszt pozitív lett, felnevettem, majd mentem tovább a dolgomra összefertőzni mindenkit. :)
2021. dec. 17. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!