Miért hagyják le a statisztikákból, hogy hány százaléka oltatlan az új fertőzötteknek?
Engem is érdekelne, hogy a kórházi ápoltak között mennyi a 4 hónapon belül oltott és mennyi azok száma, akik nem oltottak, de korábban már elkapták a betegséget.
Az, hogy a fertőzöttek között mennyi az oltott-oltatlan szerintem lényegtelen, mivel rengeteg a tünetmentes, enyhe tünetes, az oltás mellett is rengeteg az ilyen pozitív tesztes nulla vagy kevés tünetes.
Az új fertőzöttek nagy száma mellett még mindig jóval kevesebb a kórházban ápoltak száma, mint a 3. hullámban.
Nekem egyébként csak oltatlan ismerősöm van kórházban, oltott egy sem, de olyan sem, aki már korábban átesett rajta, akár tünetekkel, akár anélkül.
4: akkor készülhetsz :D
"A tömegrendezvényeket nem szabadna engedélyezni, a szórakozóhelyeket pedig be kellene zárni – mondta Lisziewicz Julianna, immunológus az ATV Híradójának. A szakember szerint az omikron variáns ellen már kevés a maszkviselés, valamint elkerülhetetlen lesz a járvány ötödik hulláma."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!