Lehet azért van a párom intenzív osztályon covid miatt mert oltatlan én meg kis orrdugulással megúsztam mert 3 pfizert kaptam?
Hű, de meglepő, hogy aki be van oltva valami ellen az vagy nem kapja el vagy sokkal kevésbé súlyosan vészeli át…
ja, nem
A kérdés nem provokáció.
Unokatestvérem masszívan el utasította az oltást. Intenzíven van ő is. A pátja aki oltakozott, szaglásvesztéssel, és enyhe lázzal átvészelte.
Elegem van már az ilyen primitív megállapításokból.
Én nem vagyok oltva, sőt a rokonságomban senki sincs, mégsem kerültünk kórházba. Nem egy oltatlan munkatársamnak annyi volt a covid, hogy egy napig lázas volt vagy fájt a torka.
A férjed valószínűleg oltva sem járt volna jobban, mert ennyire gyenge az immunrendszere a vírussal szemben. Valakire így hat a covid, valakire meg úgy. Egy oltott is lehet durván covidos, bele is halhat, sőt fertőzhet is. Tévhit, hogy nem ! Mindegyikre volt már példa.
Nem azért van intenzíven, mert oltatlan.
Én kétszer is voltam covidos, oltatlanul, egyszer sem kerültem nemhogy kórházba, de intenzívre sem. A környezetemben egy oltatlan sem szorult kórházi ellátásra. Mint valami nátha, olyan tüneteket produkáltak.
Akinek normális az immunrendszere, az nem jár így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!