TELEFONOS alkalmazással mért véroxigén szint mennyire megbizható? 87%-on vagyok,fulladok. ,nem oltattam és ez most ijesztő állapot. Remélem átmeneti.
Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S6
Samsung Galaxy Él S6
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S9
Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10 +
Samsung Galaxy Note 4
Samsung Galaxy Note 5
Samsung Galaxy Note 6
Samsung Galaxy Note 7
Samsung Galaxy Note 8
Samsung Galaxy Note 9
ez mind méri.
Szerintem mindenképp szerezzetek be egy véroxigénszint mérőt. Patikában pár ezer Ft, azzal biztosabb. Ha az is annyit mutat, akkor gázos a szitu.
A normál érték 95-100% között van, aggódós a 88-90-95% közötti érték, az alatt meg kórház elég sürgősen.
Mindenesetre jobbulást!
Sógorom 80-88%os véroxival nagyon rosszul volt a karantén kB 5. napján. Aztán jobban lett kB a 7. napon. Aztán ahogy letelt a karantén (10 nap) elküldte őket (ő és a felesége is covidosak voltak) az orvos tüdő Ct-re... majd bennfogták sógit, mert középsúlyos kétoldali tüdőgyulladása van. Most kap oxigént, meg gyógyszereket. Az, hogy palackból ellátod magad oxigénnel azt felejtsd el, ha nem jó a nyomás szétcseszed vele a tüdőd. Vegyél egy véroxigénszint mérőt és beszélj orvossal mert ez sokkal komolyabb, mint gondold, mint aminek tűnik.
Jah! Sógoromék is oltatlanok, én és férjem oltottak. Kutya bajunk. Megéri ez nektek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!