Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A stressz okozhat véroxigén...

A stressz okozhat véroxigén szint esést?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy már 4 orvos feltételezi azt hogy én pánik beteg vagyok a spontán jövő rosszullétek miat. A rosszulétem tünetei pánikbetegségre utalnak. Annyi külömbséggel hogy ilyenkor a vér oxigén szintem is ugrál 50 és 98 között. Az orvisom is rámért meg én is és nem a mérő a rossz. Tényleg ennyi volt az érték de az orvos nem hitte el. Csakhogy én úgy tudom hogy a pánikbetegség nem befolyásolja ennyire a vér oxigén szintet. Van itt olyan aki bizonyitottan pánik beteg és tudná nekem igazolni hogy köze van-e ehez a jelenséghez az oxigén szint? Mert úgy érzem hogy az orvisok csak nem akarnak velem foglalkozni és csak leráznak
2021. nov. 18. 13:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet, a hörgőcskék is képesek összeesni pánik hatására, rögtön légszomjat és fuldoklásérzést okoz. Viszont ez nem jelenti, hogy esetedben is erről van szó. Milyen környezetben élsz? Szmogos város? Hegyvidéki falu? Jellemző a rosszullétekre hogy hol tör rád? Otthon vagy a melóhelyen? Amerikában egy egész iskolát ürítettek ki mert egyes gyerekek hirtelen elkezdtek fuldokolni meg eszméletüket veszteni, a mai napig nem tisztázták mi volt az, de új elektromos eszközre gyanakodtak a legjobban, előtte szereltek be új wifi antennákat.
2021. nov. 18. 14:41
 2/5 A kérdező kommentje:
vidéken élek és ez spontán jön. ithon melo helyen is. 10 évig cigiztem de mar 1 eve letettem de mar regota van ilyen gondom sajnos de nem tudok kihez menni igy mert mindenki ezt mondja hogy panik betegseg
2021. nov. 18. 16:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Tart még a dolog?
2022. jan. 9. 17:16
 4/5 A kérdező kommentje:

tart még, néha eléggé légszomjam van de csak enyhe ami tart kb 3-4 percig.

De az a pánik érzés az mostanában ritka, havi 1-2x ha előfordul de csak enyhe tünetekkel. Viszont ez a vér oxigén szint néha nagyon csúnyán ingadozik. ami nem tudom a pánikbetegség enyhe tünete-e

2022. jan. 11. 20:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Észrevettem hogy fronthatáskor ugrál leginkább a véroxigén szintem. A cigire azóta vissza szoktam. Az elején elfelejtettem leírni még azt hogy stresszes vagyok egy kicsit és elég mozgásszegény életmódot élek.
2023. júl. 29. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!