Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet a bajom, ha 92 volt...

Mi lehet a bajom, ha 92 volt a véroxigé szerintem?

Figyelt kérdés

Ma reggel nehezen tudtam beszélni, "fulladtam"... 92 volt a véroxigénszintem, azóta felment már 96-97-re.

Covid ellen már két hónapja beoltottak.

Mióta ez az új törvényjavaslat felmerült, ami összemossa a melegeket a pedofilokkal, azóta napi 4-5 óránál többet nem nagyon tudok aludni, leszbikusként eléggé magam alatt vagyok. A stressz okozhat ilyen tüneteket?

21/L

2021. jún. 18. 08:42
 1/5 A kérdező kommentje:
Átírta az autocorrect a kérdést, bocsi.
2021. jún. 18. 08:47
 2/5 anonim ***** válasza:
lehet lelki. gondolj arra hogy te csak egy közember vagy és a politikusok meg nem vesznek körbe így kevés a hatásuk rád. hogy mit mondanak meg milyen törvényjavaslatokat tesznek azzal meg tényleg ne foglalkozz mert néhány törvényjavaslat nekem sem tetszik! az egészségedre visszafordítva a szót: szerintem lehet valami vagy a szíveddel vagy a tüdőddel. enyhébb szívbetegség állhat a háttérben, szerintem menj el labor vizsgálatra talán először kettes típusú diabéteszt néznek.
2021. jún. 18. 08:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet a pánik miatti fáradtságtól, de jobb lenne orvost keresni inkább azért. Lehet pszichológus is tudna segíteni. Picit túlérzékenyvagy nekem úgy tűnik. Te felnőtt ember vagy akkor és azt nézel a tvben, amit szeretnél, de ha mégis úgy érzed, hogy téged is korlátoznak azért annyira nem, hogy belebetegedj.
2021. jún. 18. 08:53
 4/5 anonim ***** válasza:
90 alatt mindenképp doki.
2021. jún. 18. 21:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Jobban vagy?
2022. jan. 9. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!