Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » TELEFONOS alkalmazással mért...

TELEFONOS alkalmazással mért véroxigén szint mennyire megbizható? 87%-on vagyok,fulladok. ,nem oltattam és ez most ijesztő állapot. Remélem átmeneti.

Figyelt kérdés

2021. nov. 25. 22:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

1,4: Igen, a fenti Samsung telefonokkal mérhető. És elég pontosan is.

Különben is, egy ilyen mérő kb 15000 Ft, miért is ne tartalmazhatná egy 250000 Ft-os telefon?

2021. nov. 26. 20:51
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Kedves 10-es! Úgy lehetsz ostoba, ahogy jól esik, de mégsem én lógok az oxigénen.
2021. nov. 26. 21:20
 13/18 A kérdező kommentje:
Úgy tünik ennyi volt.De elkiabálni nem akarom. A légszomj tényleg ijesztő,ebben a vírusban,viszont meggyógyultam orvos nélkül. Maradt egyenlőre a gyengeség,a gatyám lötyög rajtam.. de még mindig túlhisztizett dolognak látom az egészet.
2021. nov. 29. 22:54
 14/18 anonim ***** válasza:
37%
Mert fogyatékos vagy.
2021. nov. 29. 23:15
 15/18 A kérdező kommentje:
Idézek neked Svejktől: ,,korvanjadat,,
2021. nov. 30. 21:20
 16/18 anonim ***** válasza:

1. Ipari oxigen eu. celra eletveszelyes hasznalni. Meg ne probald.

2. A tiszta oxigen veszelyes. A levegoben amit beszivsz is kb csak 20%... 100% oxigent csak orvos irhat elo. Nem a nyomasal lenne a baj. De a szintet hogy szabalyzod?

3. Tartos 90%-os veroxigen szint alatt mentot kell hivni. Ha lilul a kormod vagy nehez legzesed van akkir is.

4. Ne szorakozz magaddal az alacsony veroxigen szint barmelyik belso szerved roncsolhatja, azoknak sok oxigen kell.

5. Es vegyel egy rendes csipeszes pulzioxi merot. 8000 Ft nal kezdodik. Nekem egy eleg fasza fitneszs oram vam de egy olcso (csak ez volt a legkozelebbi gyogyszertarbam) csipeszhez kepest ossze vissza mert. Az orak meg a telefonok nem orvosi diagnosztikai eszkozok, hanem ahogy a nevuk mutat. Ha beteg vagy, es az eleted mulhat a pontos meresen, rendes muszert kell venni.

Ezeket onban tudom hogy COVID os voltam par hete. 90% ala nekem nem ment. De egyszer a mentoket felhivtam. Es ok mondtak 90 alatt es ha nincs nehez legzesem nem jonnek ki. A laztalan alkapot ota eltelt kb 2,5 het de a tudom nem az igazi meg, de lassan javul. De a szaturacio mar 90% rol felment atlagban 97% ra. Es mar a fizikai terheles is jo.

Mobdjuk nehezlegzesem sosem volt. De pl setalni es beszelni nem tudtam meg 1 hete egyszerre. Ott mar kapkodni kellett a levegot. Mikor covid tesztre mentem... mintha reszegen vezettem volna. Meg a lampat is 3x neztem meg hogy zold-e, es mindent lassan fogtam fel. Hat meg is bantam hogy nem taxit hivtam. Csak nem akartam senkit megfertozni.

2021. dec. 6. 11:28
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

#11:

Kb 150eFt lehetett a Garmin Luxe ora. Par szazalekkal mindig mast mert mint ket csipeszes ami az ujjbegyet vilagitja at. Es a ket csipeszes akkuratusan 1% al jobban sosem tert el egymastol. Az egyik csipeszest en vettem gagyi 8500 Ft volt. Es pont azt meri mint egy 23 ezres. Tobb heten keresztul vagy 50x mertem mindkettovel.

Amugy az ora mar evek ota megvan, de ereztem ez most nem az a pintossag ami nekem kell. Ezert vettem csipeszt es nem bantam meg.

Es mivel 95-tol jo, 90% alatt mento. Az a par szazalek fontos.

De nem a telefonnal es az oraval van baj. Hanem a megoldassal ahogy mer. Ezek a szovetbol visszavert fenyt elemzik. A csipeszesek meg atvilagitjak az ujjbegyet. Es az utobbi pontosabb merest tesz lehetive. Ha intenziv osztalyokat pl filmen lattal, ott is csipesszel, es nem egy karpereccel merik.

Persze a karorak es a telefonokban jo es hasznos hogy van ilyen.

Ha egeszseges vagy, felhivhatja a figyelmed ha baj van. Adatot gyujt es latod a valtozast. Stb.

De ha beteg vagy, es a pontos meresen mulik sokminden, akkor nem ezekre, hanem pontosabb diagnosztikai eszkozre kell tamaszkodni. A korhazban a doki sem a telefonjaval diagnosztizal...

2021. dec. 6. 11:43
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo:

Hat nekem S8 van... de ebben nincs pulzioximeter. A leirasban nyomat sem talalom SPO2 szenzornak.

Amugy a fake apokkal vigyazni kell. Nem mondom hogy a Te telefonodban nem lehet Spo2 szenzor.

De pl evekkel ezelott van aki elhitte hogy a telefon tud rontgen kepet csinalni. Mert volt app ami ezt szimulalta. De nyilvan a rontgenhez semmi koze nem volt.

2021. dec. 6. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!