Szerintetek is sokkal több a covidos, mint statisztika?
Figyelt kérdés
Mert több ismerősömmel van egy ilyen érzésünk.2021. dec. 16. 14:35
1/17 anonim válasza:
Igen! Nagyon sok olyan ismerősöm van aki átesett rajta, de nem teszteltette magát. így nyilván nem is kerültek be a statisztikába.
2/17 A kérdező kommentje:
dettó
2021. dec. 16. 14:40
3/17 anonim válasza:
Nyilvánvalóan.
nyugaton ahol olyan szintű a kontakt kutatás ahogy azt MO -n elképzelni se tudják ott se tudják felderíteni az összeset. De jóval közelebb vannak a valósághoz...
MO n ilyen gyakorlatilag nincs. Tehát a tünetmeneteseket soha nem érik utól soha. Ráadásul egy részük szuper terjesztő is.
Halott statisztika se stimmel. Ugyanis a kovidos halottakon felül is megugrott a halandóság.
4/17 anonim válasza:
én is sok ilyet ismerek. Szerintem kb egy 2X szorzó is reális lehet.
5/17 anonim válasza:
Persze hogy sokkal több.
Aki nincs nagyon szarul, nem kockáztatja a karanténba zárást.
Legtöbben meg kb. teljesen tünetmentesek, radar alatt repülnek.
6/17 A kérdező kommentje:
Nálunk is be nem vallottan persze a fél társaság dolgozott covidosan. Mert csak meg volt fázva. Hivatalosan
2021. dec. 16. 14:47
7/17 anonim válasza:
"kovidos halottakon felül is megugrott a halandóság."
Sajnos halomra halnak meg az ellátatlan betegek. Sokkal többen, mint covidban.
8/17 A kérdező kommentje:
5-ös igen, irodában is ahol vagyok kb mindenkiben megfordult már a vírus, csak nem mentek tesztre, mert akkor karantén van.
2021. dec. 16. 14:49
9/17 anonim válasza:
Tuti. Nálunk most ketten covidosak a családból, azért tudom, mert gyógyszertári teszt volt. Az egyiket utána tesztelte a háziorvos is, mert a táppénz miatt hivatalosnak kellett lennie. A másik esetében tudomásul let véve a covid ténye, család 10 napra bezárkózott, kész, csá. Többeket is ismerek, akik tesztelték magukat, pozitív lett, de nem jelentették be sehol, csak simán otthon maradtak, mert pl. home office miatt nem kellett táppénzes papír, durva tünetek meg nem voltak.
10/17 A kérdező kommentje:
9-es nálatok milyen tünetek voltak a családban?
2021. dec. 16. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!