Akik már megkapták mind a 3 oltást, mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Leírom a sajátomat:
1. oltás Astrazeneca: Másfél napig láz, levertség -> normális oltási reakció
2. oltás Astrazeneca: Semmit nem éreztem
3. oltás Pfizer: 1 napig enyhe levertség, karfájdalom -> szintén normális reakció.
2021. dec. 14. 09:59
1/32 anonim válasza:
Anyumnak ugyanez, ugyanilyen oltásokkal, 82 éves.
2/32 anonim válasza:
Pár év múlva tedd fel ugyan ezt a kérdést, mikor az oltóanyag nem lesz már vizsgálati stádiumban.
3/32 anonim válasza:
3x kaptam Pfizert, az első kettőnél enyhén fájt a karom, a harmadiknál már az sem. Megmaradok.
4/32 anonim válasza:
1-2 kínai. Semmi, még karfájdalom sem.
3. Pfizer, másnap karfájdalom, "ál-hőemelkedés", elesettség érzés. Utóbbi még 1-2 napig maradt, a többit kialudtam harmadnapra.
5/32 anonim válasza:
Első Szputnyiknál egy napig voltam gyenge és fájt a karom, másodiknál semmi, harmadiknak Pfizer-t kaptam, semmi sem volt utána.
6/32 anonim válasza:
1-2 Szputnyik és semmi, 3. Pfizer és megint semmi.
7/32 anonim válasza:
3 Pfizer, mind háromszor ua.:nagyon enyhe izomláz szerű érzés az oltott karon aznap és másnap de tényleg nagyon enyhe szinte semmi.
8/32 A kérdező kommentje:
#2 nem ez volt a kérdés, a hülyeségeidet tartsd meg magadnak.
A többieknek köszönöm a választ!
2021. dec. 14. 10:24
9/32 anonim válasza:
2 AstraZeneca, 1 Moderna.
Mindhárom oltás után csak az oltás helye volt pár napig nyomásérzékeny. Mást nem vettem észre magamon.
10/32 Ypszilon1980 válasza:
Min 3 Pfizer, minden esetben 2-3 nap láz, izom-ízületi fájdalom, 1 hétig hónalji, oltási oldalon mellkasfél fájdalom. Állítólag a Pfizernek vannak a legnagyobb oltási reakciói.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!