Akik már megkapták mind a 3 oltást, mik a tapasztalatok?
Leírom a sajátomat:
1. oltás Astrazeneca: Másfél napig láz, levertség -> normális oltási reakció
2. oltás Astrazeneca: Semmit nem éreztem
3. oltás Pfizer: 1 napig enyhe levertség, karfájdalom -> szintén normális reakció.
24, nekem pl azért Pfizer volt a harmadik, mert az első kettő kínai volt, amiről még a gyártó is elismerte , hogy nem sokat ér. De akkoribna az ovlt, pártunk és kormányunk többre tartotta azt, hogy a saját zsebét tömje meg az oltásvásárlással, mint az, hogy hatékony-e a cucc amit vesznek...
Szóval gondoltam harmadiknak benyomatok valamit, amire adok immunválaszt is meg ilyenek..
26-os
Attól, hogy a Kedves Vezetőék a zsebüket tömték vele, még nem lett volna muszáj kínaival oltatni, hanem várni.
Örülök hogy bejött az ellenanyag szint is! Egy kis érdekesség:
én az első Astra után 2 hónappal csináltattam egy ellenanyag mérést, kimagaslóan jó eredmény született.
27, mire?
Akkor még nem volt tudható, hogy szrt sem ér a kínai. És én bíztam benne, mivel klasszikus oltás, legyengített betegséggel, 250 éve működik ez a recept gond nélkül. Az mondjuk meglepett, hogy semmi reakciót nem váltott ki.
Utólag persze könnyű okosnak lenni..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!