Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Akik már megkapták mind a 3...

Akik már megkapták mind a 3 oltást, mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Leírom a sajátomat:

1. oltás Astrazeneca: Másfél napig láz, levertség -> normális oltási reakció

2. oltás Astrazeneca: Semmit nem éreztem

3. oltás Pfizer: 1 napig enyhe levertség, karfájdalom -> szintén normális reakció.

2021. dec. 14. 09:59
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
76%

2 Sinopharm, egyik után kicsit jobban és 4 napig, a másik után alig és 2 napig volt érzékeny a szúrás helye.

Pfizer, 1,5 napig fájt a szúrás helye és utána 3-4 napig fájt a hónaljam, gondolom a nyirokcsomók, de nem voltak tapinthatók, viszont attól, hogy kerestem őket, csak még jobban fájt.

Nem volt hőemelkedés, elesettség, álmosság még csak nem is aludtam jobban. Minden alkalommal tettem a dolgomat másnap, sőt, egy alkalommal cipekedtem, ügyet intéztem.

Mondjuk nálam ezek még a durva náthákra, hörghurutokra, arcüreggyulladásokra se jellemzőek. Vidáman szoktam itthon internetezni, esetleg filmezni és "csak" a sok hurut zavar.

Azért ennek ellenére megijeszt, hogy ennyire "jól" voltam, mert ezer cikkben le van írva kerek perec, hogy gyengébben működő immunrendszer mellett szokott lenni kevesebb oltási reakció. Ráadásul nekem más jelei is vannak a gyengébb immunrendszernek.

Ja és alig lett antitestem a kínaiak után. Gyakorlatilag mire a harmadikig jutottam, már nem volt....

2021. dec. 14. 12:09
 12/32 anonim ***** válasza:
53%

1. Pfizer-semmi

2. Pfizer-semmi

3. Pfizer-semmi

2021. dec. 14. 12:18
 13/32 anonim ***** válasza:
46%

1. Pfizer-semmi

2. Pfizer-nehézlégzés, mellkasi nyomás, pitvarfibrilláció

3. Nem adatom be.

2021. dec. 14. 12:23
 14/32 anonim ***** válasza:
53%
A szomszédunk a harmadik oltás beadását követő harmadik napon meghalt. Csak úgy megállt a szíve. Semmi baja nem volt előtte. 57 éves volt. Úgyhogy én nem fogom beadatni a harmadikat, az első kettő is rettentően megviselt, azóta minden bajom van, mintha előhozott volna minden rejtett betegségemet az oltás.
2021. dec. 14. 12:53
 15/32 anonim ***** válasza:
25%
Negatív hatásokat hiába írtok, mert a kerdező törölteti az ilyen válaszokat. Tehát kamu kérdés. Kérem a moderátorokat, hogy töröljék a kérdést!
2021. dec. 14. 13:05
 16/32 A kérdező kommentje:
1 kérdést töröltettem, ami egyértelműen csak provokáció volt, a többivel nincs bajom.
2021. dec. 14. 13:09
 17/32 anonim ***** válasza:
59%

3 Pfizer,

1: Kis izomláz, szinte semmi

2: egy napláz, majd egy nap hőemelkedés

3: két nap hőemelkedés

2021. dec. 14. 13:45
 18/32 anonim ***** válasza:
55%

2. oltás óta rendszeresen zsibbad a bal karom. Idegesítő.

43F

2021. dec. 14. 15:54
 19/32 anonim ***** válasza:
10%
2 sinopharm, 1 pfizer. Mindkettőnél enyhe kar fájdalom.
2021. dec. 14. 16:13
 20/32 anonim ***** válasza:
17%
2 hete kaptam a 3. Pfizeromat. Most pozitív lett a Pcr-tesztem, erőssen köhögök, de talán megmaradok. Bízok a Pfizerben.
2021. dec. 14. 16:49
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!