Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit csináltok, ha kötelező...

Mit csináltok, ha kötelező lesz az oltás?

Figyelt kérdés

Nem is értem, hogy hogyan tervezik amikor nem is 100%-os az oltás. Ugyanúgy elkapja az oltott többször is és ugyanúgy fertőz, rengeteg mellékhatása van...

Ausztria, Csehország, Szlovákia, Németország, Szlovénia, New York... Csak pár hely, ahol kötelező vagy kötelező lesz...Többnek nem is mertem már utána nézni. Hivatalos helyre sem mehetsz a legtöbb helyen oltatlanul... Orvoshoz sem...

A magyarok persze el vannak telve maguktól, hogy ott nem lesz kötelező.

Johnson jó lesz? Mert abból csak egy kell...

Nem akarom, hogy egy ilyen ocsmány kutyulék bele szóljon a DNS-embe.

Nincs szükségem arra, hogy a 100%-ban tökéletes vérképem el legyen bqszva és a 100%-ban egészéges immunrendszerem le legyen gyengítve.

Annak aki beszólna, hogy akkor kapd el és feküdj be intenzívre, közlöm, hogy már az elején átestem rajta és mikor kirúgtak egy ÜRES kórházat takarítottam miközben "több ezer ember" meghalt covidban és minden kórház tömve volt. Épp a Szent Jánosban nyitottak új szárnyakat annyi beteg volt.

Szívesen elmondom azt is, hogy 95% felgyógyul, ha elkapja a halálos vírust.

Miért lesz kötelező? Kb. 0 az esélye, hogy csak ilyesztegetés és vissza vonják? Van erre esély?

Teljesen felháborítónak tartom!

2021. dec. 10. 19:55
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
13%
60/60-as vagyok. Miért pontoztál le? Azt kérdezted, hogy "Mit csináltok, ha kötelező lesz az oltás?". Erre válaszoltam nem másra. Szóval attól nem hasznos a válaszom, hogy szöges ellentéte az én véleményem a Te elgondolásaidnak?
2021. dec. 17. 10:20
 62/69 A kérdező kommentje:
61 honnan veszed, hogy én pontoztalak le? Tényleg érdekel.
2021. dec. 17. 10:34
 63/69 A kérdező kommentje:

Annyira szánalmasak az emberek én szégyellem magam, hogy hogyan állnak egymáshoz.

Csak tudjátok mindent magamra veszek túl sokszor, alapjáraton mindenkinek meg akarok felelni, de elolvasom ezt az egészet és azt látom, hogy az emberek bármikor bárkit bántanak.

Nem csak engem.

Mindegy a körülmény, hogy milyen helyzetben van a másik, mindegy, hogy megbántjuk-e egymást, mindegy a következmény.

Nem lehet tiszteletben tartani a másik véleményét, nem lehet mindenki egyformán okos...

Nem tudunk az interneten úgy beszélni egymással, mintha programokhoz szólnánk.

Eskü sírok azon ami itt van, nagyon nagyon nem vagyok erre a világra való.

Mellékesen mondom a szüleim elbasztak velem kapcsolatban mindent, van 3 testvérem és mai napig minden szqrért bántanak, közben csodálkoznak, hogy miért vagyok olyan amilyen és ezért kell megszakítanom a kapcsolatot, de közben kapálozók, hogy jajj én feleljek meg nekik én legyek jó velük bármi lesz. Család az család és annyira szeretnék normális családot.

Tűnjek el? Mi a jó?

Nekik semmi. Nem vagyok fontos senkinek, mindenkit csak én keressek.

Mostmár csak elég arra gondolnom, ha bántanak akkor nem is engem bántanak, hanem saját magukat. Saját magukkal van problémájuk és nem velem.

Tudjátok van egy tanulmány, hogy random kiválasztottak tanárokat és azt mondták nekik, hogy azért lettek kiválasztva, mert ők a körzet legjobb tanárai.

Aztán kiválasztottak random gyerekeket és azt mondták nekik, hogy azért lettek kiválasztva, mert ők a legokosabb gyerekek a környéken.

A tanárok és a diákok addig harcoltak együtt a legokosabbakként az iskolában, hogy év végén az ország legjobb iskolája az övék lett.

Ilyen a szó hatalma.

2021. dec. 17. 10:57
 64/69 anonim ***** válasza:
18%
Lencsefőzelék: de nem arra köteleznek, hogy vegyél be minden reggel egy ciántablettát...
2021. dec. 17. 11:52
 65/69 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező, nyugi... Ez egy anonim oldal, mindenki azt mond következmények nélkül, amit akar. Ennek van jó és rossz oldala is. A való életben a legtöbb ember nem meri ilyen szinten felvállalni a véleményét másokkal szemben. Itt mindenki bátor, és igen, vannak bunkók is :)

Én még nem szóltam hozzá ehhez a kérdéshez, most megteszem. Nagyon, nagyon remélem, hogy nem merik mindenki számára kötelezővé tenni. Ha mégis, akkor megnézem, milyen kiskapuk lehetségesek. Az osztrák törvényTERVEZET szerint bírságot kell fizetni negyedévente. Tehát akinek van elég pénze, az kimaradhat a buliból. Akinek nincs, az esetleg elköltözhet az országból, bár jó kérdés, hogy hova lenne érdemes. Mivel nálunk még nincs ilyen törvénytervezet, ezért nem lehet tudni, hogy ha lesz egyáltalán ilyen, akkor kivételt tesznek-e majd azokkal, akik már átestek a COVID-on.

Azt jól gondold meg, hova teszed az x-et a tavaszi választásokon. Sok múlhat rajta.

A családoddal kapcsolatban: őket nem tudod megváltoztatni, talán majd egyszer megváltoznak maguktól. Egy jó párkapcsolat és pár jóbarát sokat segít ilyen helyzetben, őket Te választod meg.

2021. dec. 17. 11:56
 66/69 anonim ***** válasza:
30%

Amúgy ez a spanyol nátha utánzat az egész 2000-res faluban ahol élek megfertőzött összesen a 2 év alatt 4 embert (húha) és megfázásnak is rossz tünetekkel átestek rajta, aztán a legközelebbi városban (28.000 lakos) megbetegedett a 2 év alatt 25 ember (aztaaaaa) egy darab halt meg az is szív rohamba a többi pedig ugyan úgy ahogy a falumban az a 4 ember.

De nézzük csak hanyan élnek a világon 8 milliárdan MILLIÁRDAN nem millióan abból meghalt a covidba (elvileg attól) 2,5 millió ember ebbe a 2,5 millióba bele számolják azokat is akit fejt említettem hogy egyszer anno elkapta aztán meghapt valami másba így ha a tényleges covidban meghalt emberek számát néznénk a világon kevesebb mint miskolc lakossága. De azért halálos vírus ugye?

Jaaaaa a legjobbat kifelejtettem a győrfi pali nincs beoltva és oltás ellenes csak hát muszály az ellenkezőjét mutatni mert adolf viktor egy alaptörvénnyel (Mein Kampf) veri agyon aztán az eü dolgozókból álló SS hadseregéből állít valakit a helyére és persze adolf cecíllia is megdorgálja. (de mint tudjuk hitler öngyilkos lett :))

2021. dec. 17. 17:45
 67/69 anonim ***** válasza:
95%

66-os,hát kb ez a szitu, amit írtál.

Volt már egy próbálkozás 2009-ben a h1n1 pándémiával. Az bukta lett. Gondolom tanultak belőle, levonták a megfelelő konzekvenciákat és kidolgozták a tervet részletesebben.

Hát ez zajlik most éppen. Sok helyen kilóg a lóláb, de mit tehetünk, a többség elhiszi, úgy, ahogy van.

2021. dec. 18. 17:21
 68/69 anonim ***** válasza:
18%

Próbáltam valamit megtudni, de kb.annyit lehet kiszedni a beszélgetésekből, hogy:

"-fogyi vagy!

-nem, te vagy a fogyi!

-en nem vagyok fogyi!

-miért pontoztál le?

-nem en pontoztalak le!

-fogyi vagy!

-te vagy a fogyiiii!"

:))))

Emberek, ez a szint. Abbahagytam az olvasást, mert ez nekem kevés..

A többi infó amit írtok az első fb poszton szembejön.

Tényleg szégyenletes, hova süllyed a nép.

2021. dec. 18. 22:36
 69/69 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kérdező teljesen jogosak a kérdéseid, és a felháborodásod is: hiszen oltásellenesség helyett oltásszkeptikus vagy- egyszerűen látod, hogy a tömegérdek (mondhatnánk, hogy a népegészségügy, de elsősorban a gazdaságpolitika és infrastrukturális stratégia érdekében) alá sorolják be az egyén önrendelkezését. Valóban, ha Murphy ellenében abba a részvételi csoportba tartozol akinél tartósabb vagy komolyabb mellékhatások is kiütközhetnek, jelenleg tényleg nem tudsz hova fordulni segítségért vagy válaszokért. Én azt javaslom, hogy kérj egy kivizsgálást-hogy lásd mennyire vagy fitt- és ha esetleg nem tudsz a kötelezettség alól kibújni, akkor legalább a friss leletekkel a kézben a háziorvossal vagy infektológussal átbeszélheted az oltásoddal kapcsolatos aggályokat. Ha nincs szisztémás betegséged (allergia, autoimmunitás, kezeletlen neuroendokrin betegség) akkor nagyon pici az esélye, hogy ,,észreveszed" az oltást. Immunológiai vitákba nem belemenve azért azt jó ha látjuk, hogy egy egyszerű vírusfertőzés (mondjuk parainfuelnzák vagy klasszikus EBV fertőzések) is tud az arra érzékenyebb szervezeteknél komolyabb immunológiai, gyulladásos folyamatokat beindítani- míg mások úgy esnek át rajtuk, mint egy kis felsőléguti náthán. A koronavírus fertőzések pedig agresszívebbek és hajlamosabbak általánosan nagyobb galibát is okozni-szintén az elsősorban rájuk "fogékonyabb" szervezeteknél. Viszont pont ezekből kifolyólag szinte lehetetlen megmondani, ki nyeli be úgy, hogy hospitalizáció nélkül nem tudja kifeküdni és ki tesztel egy éven belül 300 pozitívat pcr-rel vagy gyorsteszttel tünet nélkül. Kényszerre kínai (60 alatt), janssen (18+-90)- vagy pfizer lehet a megoldás. Kötelező oltási program valószínűleg nem a magyar választásoktól, hanem az Uniós irányelvektől fog függeni. Ettől eltekintve érdemes eltávolodni egy olyan politikai ideológiától amely évek óta minden másban is az egyén természetes szuverenitását korlátozza-akkor is, ha annak lenyomata nem kapcsolódik közvetlen a fizikai egészségmegőrzéshez. Ráadásul úgy van 2 év alatt 40.000 halottja, és hitelvesztett szakértői grádája, hogy az 5.hullám tetején is sorosozik meg piros paradicsomozik, mint egy infantilis szociopata. Covidtól függetlenül, helyes a szorongás, rég nem számítunk, mint állampolgár!
2022. jan. 9. 16:09
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!