Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit csináltok, ha kötelező...

Mit csináltok, ha kötelező lesz az oltás?

Figyelt kérdés

Nem is értem, hogy hogyan tervezik amikor nem is 100%-os az oltás. Ugyanúgy elkapja az oltott többször is és ugyanúgy fertőz, rengeteg mellékhatása van...

Ausztria, Csehország, Szlovákia, Németország, Szlovénia, New York... Csak pár hely, ahol kötelező vagy kötelező lesz...Többnek nem is mertem már utána nézni. Hivatalos helyre sem mehetsz a legtöbb helyen oltatlanul... Orvoshoz sem...

A magyarok persze el vannak telve maguktól, hogy ott nem lesz kötelező.

Johnson jó lesz? Mert abból csak egy kell...

Nem akarom, hogy egy ilyen ocsmány kutyulék bele szóljon a DNS-embe.

Nincs szükségem arra, hogy a 100%-ban tökéletes vérképem el legyen bqszva és a 100%-ban egészéges immunrendszerem le legyen gyengítve.

Annak aki beszólna, hogy akkor kapd el és feküdj be intenzívre, közlöm, hogy már az elején átestem rajta és mikor kirúgtak egy ÜRES kórházat takarítottam miközben "több ezer ember" meghalt covidban és minden kórház tömve volt. Épp a Szent Jánosban nyitottak új szárnyakat annyi beteg volt.

Szívesen elmondom azt is, hogy 95% felgyógyul, ha elkapja a halálos vírust.

Miért lesz kötelező? Kb. 0 az esélye, hogy csak ilyesztegetés és vissza vonják? Van erre esély?

Teljesen felháborítónak tartom!

2021. dec. 10. 19:55
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 A kérdező kommentje:

8 Hát a tiédet már el is vette.

Leírtam. Bizonyítottan elkaphatod te is és fertőzől te is! Ha 1 ha 2 ha 3 ha 4 alkalommal szuratod magad AKKOR IS!

Ráadásul fél évente ismételni kell. Mond el mi értelme van.

Nagyon szépen kérlek.

2021. dec. 10. 20:21
 12/69 anonim ***** válasza:
63%
7-es Nézz már utána milyen bűnügyi lajstroma van a cégnek! Több száz millió dollárt fizettek ki csalás, hibás szívbillentyű, Rezulin cukorbeteg gyógyszer ami májkárosodást okozott, zsarolás, doktorok lefizetése hogy a gyógyszer mellet álljanak ki, Nigériai gyerekeket használtak kísérleti patkánynak stb... És ezek csak azok amikkel sikerült pert nyerni ellenük! [link]
2021. dec. 10. 20:28
 13/69 anonim ***** válasza:
31%

Nem kötelező a Pfizer.

Azt én is erősen meggondolnám.

Kínait is lehet választani.

2021. dec. 10. 20:28
 14/69 Ypszilon1980 ***** válasza:
47%
Egyáltalán nem piszkál bele a dns-be az oltás, nem is tudna. Az a te dolgod, hogy hogy állsz az oltáshoz, de tájékozódj mielőtt baromságokat állítasz.
2021. dec. 10. 20:34
 15/69 anonim ***** válasza:
64%
Jönnek az érvek: Háát a gyerekkori ótások, hogy engedélyezták vóna ha nem jó, azorvosokis beótaták magukat, azinfluenze ótást is kell évente, a fekete himlőt nem azótás szüntette meg?, az mrns évtizedes tecnológia(csak nem ez), a társadalmi felelősségvállalás. :D
2021. dec. 10. 20:34
 16/69 Ypszilon1980 ***** válasza:
59%
Persze, hogy az mRNS nem ugyanaz, az minden vírusra specifikus kell legyen.
2021. dec. 10. 20:38
 17/69 Koplárovics Béci ***** válasza:
51%

"Amúgy is, ha jól tudom bármelyikkel oltatsz akkor csakis saját felelősségre."

Nem jól tudod. Nem tudom, hogy téged mivel etetnek, én ezt az egy nyilatkozatot írtam alá oltásnál:

[link]

Biztos én vagyok a vak, hogy nem látom, hogy hová van írva az, hogy saját felelősségre.

"Leírtam. Bizonyítottan elkaphatod te is és fertőzől te is! Ha 1 ha 2 ha 3 ha 4 alkalommal szuratod magad AKKOR IS!"

Elüt egy autó 20-szal. Elüt egy autó 100-zal. Ugyanúgy megsérülsz, nem? Ez bizonyított tény. Minek korlátozni az autók sebességét, ha ugyanúgy megsérülsz? Teljesen fölösleges.

"Hát ez az, hogy évente."

Tudom, hogy nem fogod elfogadni, de a veszettség elleni védőoltás 3 adaggal kezdődik (3-4 héten belül) és később van egy 4. dózis is.

"Több száz millió dollárt fizettek ki csalás, hibás szívbillentyű, Rezulin cukorbeteg gyógyszer ami májkárosodást okozott, zsarolás, doktorok lefizetése hogy a gyógyszer mellet álljanak ki, Nigériai gyerekeket használtak kísérleti patkánynak stb..."

Tehát gyakorlatilag az is kamu, hogy nem vállalják a felelősséget a saját szarjukért.

2021. dec. 10. 20:49
 18/69 anonim ***** válasza:
55%
Ha valakinek nagy nehezen sikerül pert nyerni egy ilyen hulladék cég ellen, akik a náci emberkísérletekben is részt vettek, nem azért fizetnek mert vállalják a felelősséget, hanem azért mert a törvények kötelezik erre.
2021. dec. 10. 21:00
 19/69 anonim ***** válasza:
59%
Nem kell ismételni a kötelezőket???? Van amiböl 5-öt kell beadni. Olvass már utána, újból buta voltál.
2021. dec. 10. 21:08
 20/69 anonim ***** válasza:
63%
Bécikém, majd te is perelheted őket. Biztos lehetsz benne hogy vállalni fogják a felelősséget a szarjukért!
2021. dec. 10. 21:08
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!