Mit csináltok, ha kötelező lesz az oltás?
Nem is értem, hogy hogyan tervezik amikor nem is 100%-os az oltás. Ugyanúgy elkapja az oltott többször is és ugyanúgy fertőz, rengeteg mellékhatása van...
Ausztria, Csehország, Szlovákia, Németország, Szlovénia, New York... Csak pár hely, ahol kötelező vagy kötelező lesz...Többnek nem is mertem már utána nézni. Hivatalos helyre sem mehetsz a legtöbb helyen oltatlanul... Orvoshoz sem...
A magyarok persze el vannak telve maguktól, hogy ott nem lesz kötelező.
Johnson jó lesz? Mert abból csak egy kell...
Nem akarom, hogy egy ilyen ocsmány kutyulék bele szóljon a DNS-embe.
Nincs szükségem arra, hogy a 100%-ban tökéletes vérképem el legyen bqszva és a 100%-ban egészéges immunrendszerem le legyen gyengítve.
Annak aki beszólna, hogy akkor kapd el és feküdj be intenzívre, közlöm, hogy már az elején átestem rajta és mikor kirúgtak egy ÜRES kórházat takarítottam miközben "több ezer ember" meghalt covidban és minden kórház tömve volt. Épp a Szent Jánosban nyitottak új szárnyakat annyi beteg volt.
Szívesen elmondom azt is, hogy 95% felgyógyul, ha elkapja a halálos vírust.
Miért lesz kötelező? Kb. 0 az esélye, hogy csak ilyesztegetés és vissza vonják? Van erre esély?
Teljesen felháborítónak tartom!
Nem érdekel a többi oltás! Azokat nem kell megismételni! Ez a retek semmihez sem hasonlítható...
Azért oltás a neve, hogy eladható legyen. Sokkal inkább nevezném méregnek, mert ez már régen nem az oltásról szól!
Kettes válaszolónak annyit, hogy bizonyítsd be, hogy nem piszkál bele semmidbe.
"Mit csináltok, ha kötelező lesz az oltás?"
Reggel felkelek, és elmegyek dolgozni, mint előtte.
"Sokkal inkább nevezném méregnek, mert ez már régen nem az oltásról szól!"
Akkor semmit sem egyél meg, amit nem te termeltél magadnak. Bár a kemtrél miatt már az is lehet veszélyes.
4...soha nem oltattam magam vele...De rendben. Kivétel erősíti a szabályt...
5...nem mondtam, hogy minden más egészséges. Nem azt kell megmagyarázni, hogy miért van egy csomó ételben Fluorid ami agyér elmeszesedést okoz. Hanem azt, hogy mire jó a Covid oltás, ha semmi értelme!
"ha semmi értelme!"
Igazd van, észt azt nem ad, dehát úgy látom meg is vagy nélküle.
Miért, miben különbözik a Pfizer?
Németországban nem is ismerik... Csak Biontechként tudják, hogy mi az. Azt se csak a németek, hanem Kína, USA és a németek dobták össze...
Amúgy is, ha jól tudom bármelyikkel oltatsz akkor csakis saját felelősségre.
Hát ne is haragudjatok, de engem bármivel oltottak korábban (felnőtt korról beszélek) nem kellett nyilatkozatot kitöltenem.
"Csomó oltást meg kell ismételni. Pl at influenza ellenit évente."
Hát ez az, hogy évente. Nem úgy, hogy 2 hónapon belül kapsz kettőt, 6 hónap múlva meg nyomják a harmadikat, úgy, hogy elmondják, hogy a jelenlegi, omikron mutánsra majd egy speciális 4. kell.
Plusz az influenza ellenit soha, sehol nem kötelezték.
Tehát rossz a hasonlat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!